קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחתונה
מגזין

עוגת חתונה איטלקית

עוגת חתונה איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוגת חתונה איטלקית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1563 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. אם יש לך סוכר, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו עוגת חתונה איטלקית, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 8 מחבתות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את חלב החמאה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור, מרגרינה וסוכר עד אור ורך. הכה את החלמונים ביצה אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל תמצית שקדים. הכה בתערובת החמאה לסירוגין עם הקמח, ערבוב רק עד incorporated. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך הבלילה. מערבבים באננס, קוקוס ו 1 כוס פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר שכבות עוגה להתקרר 10 דקות מחבתות, ואז להפוך על מדפים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי להפוך את הציפוי: שמנת יחד את החמאה, גבינת שמנת וסוכר ממתקים עד מעורבב. מערבבים 2 כפיות וניל 1 כוס פקאן. אם ציפוי נוקשה מדי כדי להפיץ, מערבבים בחלב כפית בכל פעם עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.