עוגת חתונה איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוגת חתונה איטלקית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1563 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. אם יש לך סוכר, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו עוגת חתונה איטלקית, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 8 מחבתות אינץ'.
מערבבים את חלב החמאה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור, מרגרינה וסוכר עד אור ורך. הכה את החלמונים ביצה אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל תמצית שקדים. הכה בתערובת החמאה לסירוגין עם הקמח, ערבוב רק עד incorporated. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך הבלילה. מערבבים באננס, קוקוס ו 1 כוס פקאן.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר שכבות עוגה להתקרר 10 דקות מחבתות, ואז להפוך על מדפים חוט להתקרר לחלוטין.
כדי להפוך את הציפוי: שמנת יחד את החמאה, גבינת שמנת וסוכר ממתקים עד מעורבב. מערבבים 2 כפיות וניל 1 כוס פקאן. אם ציפוי נוקשה מדי כדי להפיץ, מערבבים בחלב כפית בכל פעם עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.