קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחתונה
מגזין

עוגת חתונה איטלקית

עוגת חתונה איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל עוגת חתונה איטלקית. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1563 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החתונה שלך. אם יש לך סוכר, מלח, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 35%. נסו עוגת חתונה איטלקית, עוגת חתונה Vanillan איטלקית קרם חמאה, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שלושה 8 מחבתות אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מערבבים את חלב החמאה, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בקערה גדולה, שמנת יחד את קיצור, מרגרינה וסוכר עד אור ורך. הכה את החלמונים ביצה אחד בכל פעם, ולאחר מכן מערבבים 1 כפית וניל תמצית שקדים. הכה בתערובת החמאה לסירוגין עם הקמח, ערבוב רק עד incorporated. בקערה נפרדת, להכות את החלבונים ביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך הבלילה. מערבבים באננס, קוקוס ו 1 כוס פקאן.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות מוכנות.
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר שכבות עוגה להתקרר 10 דקות מחבתות, ואז להפוך על מדפים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
כדי להפוך את הציפוי: שמנת יחד את החמאה, גבינת שמנת וסוכר ממתקים עד מעורבב. מערבבים 2 כפיות וניל 1 כוס פקאן. אם ציפוי נוקשה מדי כדי להפיץ, מערבבים בחלב כפית בכל פעם עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.