עוגת חתונה-עוגת פירות קלה
עוגת חתונה - עוגת פירות קלה עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 150 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 83 אוהדים. אם יש לך משמש, גלגלית זהב סוכר, פיסטוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פרויקט עוגת חתונה: העוגה אפויה, עוגת גזר קלה עם ציפוי חמאה קלה (מתכון חמאה קלה), ו עוגת חתונה.
הוראות
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
גריז כפול קו הבסיס ואת הצדדים של עמוק, 15 ס " מ עוגה פח. לעטוף שכבה כפולה של greaseproof או נייר חום סביב החלק החיצוני של הפח, מדי, ואז מאובטח עם מחרוזת.
באמצעות מקציף חשמלי או מערבל שולחן, שמנת החמאה והסוכר יחד עד רכות ואור. הכה את הביצים בהדרגה. בקערה קטנה, מערבבים את מי הפרחים הכתומים עם גרידה ומיץ של תפוזים ולימון. מקפלים את הקמח, ולאחר מכן פירות יבשים, פיסטוקים וג ' ינג ' ר לתערובת מוקרם, ואחריו מיץ תערובת zest.
כפית את התמהיל לתוך פח מוכן ואופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את התנור עד 150c / מאוורר 130c / גז 2 ולאפות עוד 1 hr 45 דקות עד עלה, זהב ושיפוד מוכנס יוצא נקי. השאירו להתקרר במשך 15 דקות לפני העברה מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
העוגה תישאר עטופה היטב במקום קריר עד 1 חודש.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת פירות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם ן NV ג ' ונסון. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "