עוגת Stracciatella Tortoni עם רוטב אספרסו פאדג'עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך סוכר, amaretto disaronno, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: אספרסו Nutellan רוטב פאדג'חם, עוגת אספרסו שוקולד, ו גלידות ספומוני ברוטב אספרסו עם פאדג'חם.
הוראות
1
חמאה מחבת כיכר 9 על 5 אינץ 'וקו תחתון וצדדים קצרים עם רצועה של נייר קלף, משאיר 4 אינץ' של overhang בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת כיכר
2
מערבבים יחד עוגיות טחון, שקדים טחונים, וחמאה, ואז ללחוץ בחוזקה על תחתית המחבת. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדים
עוגיות
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מקציפים חלבונים ביצה עם סוכר, שמנת של טרטר, ו 1/8 כפית מלח בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר גדול של מים רותחים באמצעות מיקסר כף יד במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות רכות ו רשם מד חום מיידי לקרוא 77°, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
בלנדר
קערה
2
הסר קערה מחבת ולהמשיך להכות מרנג עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
3
Beat שמנת עם Amaretto בקערה אחרת במהירות בינונית באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים במחצית מקצפת בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים הנותרים מקצפת יחד עם שוקולד. כף מעל קרום, החלקה למעלה עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ליקר Amaretto
קרם
קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
קערה
4
מפזרים שקדים. הקפאה, חשפה, עד המשרד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
1
להביא שמנת, סירופ תירס, סוכר חום, אבקת אספרסו, קקאו, מלח 1/8 כפית, וחצי שוקולד קצוץ לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד שוקולד נמס. להפחית את החום לבשל ברתיחה איטית, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
סוכר חום
סירופ תירס
שוקולד
אבקת קקאו
קרם
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים וניל ושוקולד שנותר עד חלקה. קר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
וניל
1
לטבול בתחתית מחבת כיכר במים חמים 1 אינץ במחבת צלייה 10 שניות, ואז להרים טורטוני מתוך מחבת באמצעות נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מים
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מחבת צלייה
מחבת כיכר
2
העברה למגש. פיל נייר מטורטוני.
3
תן לעמוד 5 דקות כדי לרכך מעט.
4
חתוך ל-6 טריזים משולשים. רוטב דק עם קרם נוסף במידת הצורך ומגישים עם טורטוני.
מרכיבים שתצטרך
קרם
רוטב
1
* טורטוני יכול להיות קפוא עד 3 ימים (לעטוף בניילון נצמד לאחר 3 שעות).* רוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.