קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת טורטוני סטראצ'אטלה עם רוטב אספרסו פאדג'

עוגת טורטוני סטראצ'אטלה עם רוטב אספרסו פאדג'
עוגת Stracciatella Tortoni עם רוטב אספרסו פאדג'עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לך סוכר, amaretto disaronno, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: אספרסו Nutellan רוטב פאדג'חם, עוגת אספרסו שוקולד, ו גלידות ספומוני ברוטב אספרסו עם פאדג'חם.

הוראות

1
חמאה מחבת כיכר 9 על 5 אינץ 'וקו תחתון וצדדים קצרים עם רצועה של נייר קלף, משאיר 4 אינץ' של overhang בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
2
מערבבים יחד עוגיות טחון, שקדים טחונים, וחמאה, ואז ללחוץ בחוזקה על תחתית המחבת. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארוחת שקדיםארוחת שקדים
עוגיותעוגיות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מקציפים חלבונים ביצה עם סוכר, שמנת של טרטר, ו 1/8 כפית מלח בקערת מתכת גדולה להגדיר מעל סיר גדול של מים רותחים באמצעות מיקסר כף יד במהירות בינונית גבוהה עד הלבנים להחזיק פסגות רכות ו רשם מד חום מיידי לקרוא 77°, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
הסר קערה מחבת ולהמשיך להכות מרנג עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
Beat שמנת עם Amaretto בקערה אחרת במהירות בינונית באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות. מקפלים במחצית מקצפת בעדינות אבל ביסודיות. מקפלים הנותרים מקצפת יחד עם שוקולד. כף מעל קרום, החלקה למעלה עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ליקר Amarettoליקר Amaretto
קרםקרם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
קערהקערה
4
מפזרים שקדים. הקפאה, חשפה, עד המשרד, על 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
1
להביא שמנת, סירופ תירס, סוכר חום, אבקת אספרסו, קקאו, מלח 1/8 כפית, וחצי שוקולד קצוץ לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד שוקולד נמס. להפחית את החום לבשל ברתיחה איטית, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר מהחום. מערבבים וניל ושוקולד שנותר עד חלקה. קר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
1
לטבול בתחתית מחבת כיכר במים חמים 1 אינץ במחבת צלייה 10 שניות, ואז להרים טורטוני מתוך מחבת באמצעות נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
2
העברה למגש. פיל נייר מטורטוני.
3
תן לעמוד 5 דקות כדי לרכך מעט.
4
חתוך ל-6 טריזים משולשים. רוטב דק עם קרם נוסף במידת הצורך ומגישים עם טורטוני.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
1
* טורטוני יכול להיות קפוא עד 3 ימים (לעטוף בניילון נצמד לאחר 3 שעות).* רוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים פרוסים עם עור, קלוי ומקוררשקדים פרוסים עם עור, קלוי ומקורר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אמרטו Disaronno או ליקר אחר בטעם שקדיםאמרטו Disaronno או ליקר אחר בטעם שקדים99דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר איכותי (לא יותר מ 60% קקאו אם מסומן), קצוץ דקשוקולד מריר איכותי (לא יותר מ 60% קקאו אם מסומן), קצוץ דק33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל1חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש1 קופסה פילסברי עם קרום פאי מגולגל מראש3largesחלבונים, בטמפרטורת החדר 30 דקותחלבונים, בטמפרטורת החדר 30 דקות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית591 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררתחמאה לא מלוחה, נמסה ומקוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק1חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרamaretti טחון דק (עוגיות שקדים איטלקיות; כ-17; השתמש במעבד מזון)amaretti טחון דק (עוגיות שקדים איטלקיות; כ-17; השתמש במעבד מזון)