גשו לסופר וקנו מים, חלמון ביצה, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 92 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.מקציפים את החמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ולאחר מכן את החלמון, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לנצח את וניל; להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך ומערבבים רק עד החומרים נעלמים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות להחליק את צמרות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים במשך 28 עד 30 דקות, סיבוב המחבתות בנקודת האמצע. כאשר נאפה באופן מלא, העוגות יהיו זהובות וקפיצות למגע וסכין דקה מוכנסת למרכזים תצא נקייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
להעביר את העוגות מתלה מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הצדדים של העוגות, unmold אותם, לקלף את ספינות הנייר. הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין up.To הפוך את התמצית:מערבבים את אבקת האספרסו ומים רותחים יחד בכוס קטנה עד מעורבב. הגדר aside.To הפוך את הסירופ:מערבבים את המים והסוכר יחד בסיר קטן ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידי
להתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
שים את mascarpone, סוכר, וניל, ליקר בקערה גדולה מקציף רק עד מעורבב וחלק.עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk או עם מערבל יד, מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא מחזיקה פסגות המשרד. לעבור מרית גומי ומערבבים כרבע של קצפת לתוך mascarpone. מקפלים את שאר הקצפת עם אור touch.To להרכיב את העוגה: אם צמרות שכבות העוגה הוכתרו, להשתמש סכין משונן ארוך ותנועה ניסור עדין אפילו אותם.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים שכבה אחת בצד ימין על קרטון עגול או צלחת עוגה מוגן עם רצועות שעווה או נייר קלף. באמצעות מברשת מאפה או כף קטנה, משרים את השכבה עם כשליש מסירופ האספרסו. להחליק חלק קרם mascarpone על השכבה-משתמש על 1 1/4 כוסות-ולחץ בעדינות את השוקולד הקצוץ לתוך המילוי.
מניחים את שכבת העוגה השנייה על הדלפק ומשרים את החלק העליון עם חצי מסירופ האספרסו הנותר, ואז הופכים את השכבה ומניחים אותה, הצד הספוג כלפי מטה, מעל המילוי. משרים את החלק העליון של העוגה עם הסירופ הנותר.עבור הזיגוג, להקציף 1 עד 1 1/2 כפות של תמצית האספרסו הנותרים לתוך מילוי mascarpone הנותרים. לטעום את הציפוי כמו שאתה הולך להחליט כמה תמצית אתה רוצה להוסיף. אם הזיגוג נראה כאילו הוא רך מדי כדי להתפשט על העוגה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח שלה לקרר אותו במשך 15 דקות בערך. מקררים גם את העוגה.עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להחליק את הציפוי סביב הצדדים של העוגה מעל. אם אתה רוצה לקשט את העוגה עם פולי אספרסו מצופים שוקולד, לחץ אותם לתוך המילוי, מה שהופך מעגלים קונצנטריים של שעועית או פשוט לשים כמה שעועית במרכז העוגה.מקררים את העוגה לפחות 3 שעות (או עד 1 יום) לפני ההגשה - האלמנטים צריכים זמן להתמזג.ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסו
מסקרפונהname
זילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 גביע סוכר גלידה
להתיז תמצית וניל
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.