קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת טירמיסו

עוגת טירמיסו
גשו לסופר וקנו מים, חלמון ביצה, קמח עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. נסו עוגת טירמיסו, עוגת טירמיסו, ו עוגת טירמיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שני 92 אינץ מחבתות עוגה עגולות ולהגדיר אותם על תבנית אפייה.מנפים יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.מקציפים את החמאה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד רך וקרם.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מוסיפים את הסוכר ומכים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מוסיפים את הביצים אחד אחד, ולאחר מכן את החלמון, פועם במשך 1 דקה לאחר כל תוספת. לנצח את וניל; להפחית את מהירות המיקסר נמוך ולהוסיף את החומרים יבשים לסירוגין עם חלב חמאה; לגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך ומערבבים רק עד החומרים נעלמים לתוך הבלילה. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שתי המחבתות להחליק את צמרות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
אופים במשך 28 עד 30 דקות, סיבוב המחבתות בנקודת האמצע. כאשר נאפה באופן מלא, העוגות יהיו זהובות וקפיצות למגע וסכין דקה מוכנסת למרכזים תצא נקייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
להעביר את העוגות מתלה מגניב במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הצדדים של העוגות, unmold אותם, לקלף את ספינות הנייר. הפוך וקריר לטמפרטורת החדר בצד ימין up.To הפוך את התמצית:מערבבים את אבקת האספרסו ומים רותחים יחד בכוס קטנה עד מעורבב. הגדר aside.To הפוך את הסירופ:מערבבים את המים והסוכר יחד בסיר קטן ומביאים רק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1
שים את mascarpone, סוכר, וניל, ליקר בקערה גדולה מקציף רק עד מעורבב וחלק.עבודה עם מערבל לעמוד עם הקובץ המצורף whisk או עם מערבל יד, מקציפים את השמנת הכבדה עד שהיא מחזיקה פסגות המשרד. לעבור מרית גומי ומערבבים כרבע של קצפת לתוך mascarpone. מקפלים את שאר הקצפת עם אור touch.To להרכיב את העוגה: אם צמרות שכבות העוגה הוכתרו, להשתמש סכין משונן ארוך ותנועה ניסור עדין אפילו אותם.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים שכבה אחת בצד ימין על קרטון עגול או צלחת עוגה מוגן עם רצועות שעווה או נייר קלף. באמצעות מברשת מאפה או כף קטנה, משרים את השכבה עם כשליש מסירופ האספרסו. להחליק חלק קרם mascarpone על השכבה-משתמש על 1 1/4 כוסות-ולחץ בעדינות את השוקולד הקצוץ לתוך המילוי.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
מברשת מאפהמברשת מאפה
3
מניחים את שכבת העוגה השנייה על הדלפק ומשרים את החלק העליון עם חצי מסירופ האספרסו הנותר, ואז הופכים את השכבה ומניחים אותה, הצד הספוג כלפי מטה, מעל המילוי. משרים את החלק העליון של העוגה עם הסירופ הנותר.עבור הזיגוג, להקציף 1 עד 1 1/2 כפות של תמצית האספרסו הנותרים לתוך מילוי mascarpone הנותרים. לטעום את הציפוי כמו שאתה הולך להחליט כמה תמצית אתה רוצה להוסיף. אם הזיגוג נראה כאילו הוא רך מדי כדי להתפשט על העוגה, לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח שלה לקרר אותו במשך 15 דקות בערך. מקררים גם את העוגה.עם מרית ציפוי מתכת ארוכה, להחליק את הציפוי סביב הצדדים של העוגה מעל. אם אתה רוצה לקשט את העוגה עם פולי אספרסו מצופים שוקולד, לחץ אותם לתוך המילוי, מה שהופך מעגלים קונצנטריים של שעועית או פשוט לשים כמה שעועית במרכז העוגה.מקררים את העוגה לפחות 3 שעות (או עד 1 יום) לפני ההגשה - האלמנטים צריכים זמן להתמזג.ממש לפני ההגשה, לנקות את החלק העליון של העוגה עם קקאו.
מרכיבים שתצטרך
פולי אספרסופולי אספרסו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)amaretto, Kahlua, או ברנדי (השתמשתי Kahlua)amaretto, Kahlua, או ברנדי (השתמשתי Kahlua)2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים0(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק3/4 כוס חלב חמאה3/4 כוס חלב חמאה230אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קמח עוגהכוסות קמח עוגה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר של ממתקים, מנופהסוכר של ממתקים, מנופה1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות3largesביציםביצים196אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס סוכר מגורעןכוס סוכר מגורען2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר2(חוֹרֶף)אבקת אספרסו מיידיתאבקת אספרסו מיידית1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)Kahlua (או Amaretto)Kahlua (או Amaretto)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מסקרפונהnameמסקרפונהname0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מריר מתוק או חצי שוקולד, קצוץ דק, או על 1/2 כוס חנות - קנה מיני שוקולד צ'יפסמריר מתוק או חצי שוקולד, קצוץ דק, או על 1/2 כוס חנות - קנה מיני שוקולד צ'יפס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)10 כפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר10 כפות חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן2(חוֹרֶף)מים רותחיםמים רותחים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון