עוגת טלה מנטה
עוגת טלה מנטה דורשת בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 173 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גזר, בצל פנינה, נענע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 51%, המנה הזו מוצקה. נסו קבב טלה מנטה, לחמי טלה מנטה, ו מנגל מנטה שום כבש עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה שלבו קמח ומלח; חותכים בקיצור עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מוסיפים מים, 1 כף בכל פעם, עד שניתן ליצור תערובת לכדור. על משטח מקומח קלות מרדדים בצק כך שיתאים ל -9 אינץ'. צלחת פאי.
אופים בחום של 425 ניתנים להזזה למשך 12 דקות; מניחים בצד.
במחבת גדולה, כבש חום בקיצור; מפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים 1 כוס מים ופטריות; מכסים ומבשלים במשך 45-60 דקות או עד שהבשר רך.
בינתיים מניחים אפונה, גזר ובצל בסיר גדול; מכסים במים. מכסים ומבשלים עד שהם רכים; מסננים. כף לתוך הקרום. בעזרת כף מחוררת מוציאים טלה ופטריות מהמחבת ומניחים מעל ירקות.
שלב קמח ומים שנותרו עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לטפטופי מחבת. מבשלים ומערבבים עד סמיך ומבעבע.