עוגת יוגורט מערבולת קפה
עוגת יוגורט מערבולת קפה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 190 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח זהב, מלח, יוגורט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת מערבולת קפה, עוגת קפה מערבולת חמוציות, ו עוגת קינמון מערבולת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז וקמח תחתון רק של מחבת כיכר, 9x5x3 אינץ'.
מערבבים קמח, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה; להפריש. מקציפים חמאה, סוכר ווניל בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתערובת קמח לסירוגין עם יוגורט, מכות עד חלקה לאחר כל תוספת.
הסר 1 כוס הבלילה; מערבבים בקפה יבש.
יוצקים חצי הבלילה הרגילה למחבת. זרוק את הבלילה קפה על ידי כפיות על הבלילה במחבת.
הוסף הבלילה הרגילה שנותרה. מערבולת חובטים עמוק עם ידית של כף עץ עבור עיצוב משובש.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מחבת כדי מתלה חוט. מגניב לחלוטין, על 1 שעה, לפני חיתוך.