קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםיום הולדת
מגזין

עוגת יום הולדת שוקולד מהסוג שלי

עוגת יום הולדת שוקולד מהסוג שלי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הסוג שלי של עוגת יום הולדת שוקולד. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קצפת כבדה, מלח גס וכשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת יום הולדת שוקולד גדולה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. קו 13x9x1 אינץ ' אפייה עם נייר קלף; קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי; מערבבים עד שוקולד וחמאה להמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מעל מים; מערבבים במלח (תערובת תהיה מגורען).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מקציפים ביצים ו 2 כפות סוכר בקערה בינונית אחרת עד חיוור, על 6 דקות; לקפל לתוך תערובת שוקולד. מקפלים בקמח, אז אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים את הבלילה באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים עד tester מוכנס למרכז יוצא עם כמה פירורים לחים מצורפים, על 13 דקות (העוגה תהיה דקה).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העבר מחבת למדף. עוגה מגניבה לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים שוקולדים בקערת מתכת בינונית. להביא 1 כוס קרם להתבשל בסיר קטן; לשפוך קרם על שוקולדים ולתת לעמוד 1 דקה. מערבבים עד נמס וחלק. תערובת צינה עד המשרד, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים קערה עם תערובת שוקולד צונן על סיר של מים רותחים בקושי עד התערובת נמסה חלקית (לא מערבבים), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הסר קערה מעל מים; להוסיף חמאה לקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד מילוי הוא עבה ומבריק, על 3 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, לנצח 1/2 כוס שמנת מקוררת בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים קצפת למילוי.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מכסים 14x5 אינץ ' קרטון מלבן עם נייר. הפוך עוגה על משטח העבודה; הסר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
חותכים את העוגה לאורך לשניים.
6
מניחים חצי עוגה 1 על קרטון מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מורחים 1/2 כוס שוקולד מילוי מעל. למעלה עם חצי עוגה שנייה. כף הנותרים מילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול רגיל גדול. צינור מילוי על גבי עוגה זה לצד זה שורות ארוכות, ואז החלק העליון. צמרמורת עד מילוי הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מביאים שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
בואו לעמוד עד בקושי פושרת אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
6
מניחים בסיס קרטון עם עוגה על מתלה להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. זיגוג כפית מעל העוגה, המאפשר זיגוג לרוץ במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט, זיגוג חלק על הצדדים. רסיסי שוקולד תלתל או תלתלים מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מקשטים עם אגוזי לוז וקליפת תפוזים מסוכרת. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1
כדי לקבל פרוסה מסודרת בכל פעם, לטבול סכין גדול לתוך כוס מים חמים, ולאחר מכן לנגב אותו יבש לפני חיתוך הבא.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

מרכיבים