תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל הסוג שלי של עוגת יום הולדת שוקולד. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קצפת כבדה, מלח גס וכשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום הולדת שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר, קל ילדים עוגת יום הולדת: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת יום הולדת שוקולד גדולה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 163°. קו 13x9x1 אינץ ' אפייה עם נייר קלף; קלף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערת מתכת בינונית. הגדר קערה על סיר של מים רותחים בקושי; מערבבים עד שוקולד וחמאה להמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
הסר קערה מעל מים; להוסיף חמאה לקערה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות עד מילוי הוא עבה ומבריק, על 3 דקות. באמצעות מקצף יבש נקי, לנצח 1/2 כוס שמנת מקוררת בקערה בינונית אחרת עד פסגות טופס. מקפלים קצפת למילוי.
מכסים 14x5 אינץ ' קרטון מלבן עם נייר. הפוך עוגה על משטח העבודה; הסר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
חותכים את העוגה לאורך לשניים.
6
מניחים חצי עוגה 1 על קרטון מכוסה בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מורחים 1/2 כוס שוקולד מילוי מעל. למעלה עם חצי עוגה שנייה. כף הנותרים מילוי לתוך שקית מאפה מצויד קצה עגול רגיל גדול. צינור מילוי על גבי עוגה זה לצד זה שורות ארוכות, ואז החלק העליון. צמרמורת עד מילוי הוא מוצק, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
מביאים שמנת וסירופ תירס להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
הוסף שוקולד; בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
4
מוסיפים חמאה ומערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
בואו לעמוד עד בקושי פושרת אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
6
מניחים בסיס קרטון עם עוגה על מתלה להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. זיגוג כפית מעל העוגה, המאפשר זיגוג לרוץ במורד הצדדים. באמצעות מרית אופסט, זיגוג חלק על הצדדים. רסיסי שוקולד תלתל או תלתלים מעל וצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שרימפס מוקפץ
7
מקשטים עם אגוזי לוז וקליפת תפוזים מסוכרת. להכניס למקרר עד זיגוג מוגדר, לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות ולשמור מקורר.)
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מסוכרת
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
רוטב שומשום יפני מוכן
1
כדי לקבל פרוסה מסודרת בכל פעם, לטבול סכין גדול לתוך כוס מים חמים, ולאחר מכן לנגב אותו יבש לפני חיתוך הבא.