עוגת יונק דבש שכבה משולשת
עוגת יונק דבש שכבה משולשת עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, אגוזים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת שוקולד תלת שכבתית, ו עוגת לימון תלת שכבתית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם חמאה; אבק את התחתונה ואת הצדדים עם קמח. תניח בצד.
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתיה, קינמון ומלח בקערה גדולה ומערבבים עד מעורבב היטב.
מוסיפים את הביצים והשמן, ומערבבים עד שהרכיבים היבשים נרטבים, דואגים לא להכות אותם.מערבבים את האננס ומיץ, 1 כוס האגוזים, הבננות ווניל.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין המחבתות מוכנות.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי, על 25 עד 30 דקות.
בואו העוגות להתקרר במחבתות במשך כ 10 דקות, ואז להפוך אותם על מדפים להתקרר לחלוטין.
מורחים את הדובדבן בין השכבות, לערום אותם על צלחת עוגה.קרח העליון הצדדים של העוגה, ומפזרים אגוזים הנותרים מעל.