עוגת כדור שלג לחג
עוגת גלובוס שלג לחג עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוח שלך. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם חלב קוקוס, קערת בועות, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 17%, וזה די רע. עוגת כדור שלג, כדור שלג חג המולד מתייחס, ו כדור שלג שוקו חם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
תחתית קו של שני משומן 8-ב. תבניות אפייה עגולות עם נייר קלף; נייר גריז.
מניחים חלבונים בקערה גדולה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 350 אום. בקערה גדולה נוספת חמאת שמנת ו -1 / 2 כוס סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
מוסיפים חלמונים, מכים היטב. מקציפים רום. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב קוקוס, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
בעזרת מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל תוספת עד להמסת הסוכר. המשך להכות עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
אופים 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי. מצננים במחבתות 10 דקות לפני שמוציאים למדפים; הסר נייר. מגניב לחלוטין.
אם לשכבות העוגה יש צמרות מעוגלות, גזרו בעזרת סכין משוננת ארוכה כדי להפוך לרמה;הניחו בצד. בקערה גדולה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה, הצד התחתון כלפי מטה.
מורחים ריבה מעל עד 3/4 אינץ'. של קצה; למעלה עם 1/2 כוס קצפת.
מניחים שכבת עוגה שנייה מעל קצפת, הצד התחתון כלפי מעלה.
מורחים את הקצפת שנותרה מעל ודפנות העוגה; מפזרים קוקוס. מכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות.
רגע לפני ההגשה, הניחו עץ חג המולד קפוא ואיש שלג במרכז העוגה. בזהירות להפוך קערה מעל.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.