אם יש לכם קצפת, אבקת קקאו, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, עוגת שוקולד שמנת מלאה, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחלח חתיכת גבינה גדולה עם מים; לסחוט עודף. קו 1 1/2-קערה ליטר עם cheesecloth.
עוגת פאונד מוכנה או חבילה אחת (10-3/4 אונקיות) עוגת פאונד קפואה, מופשרת
4
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים שני משולשים.
5
שכב עוגת משולשים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברשת עם תערובת ליקר. שורה תחתונה וצדדים של קערה מוכנה עם משולשי עוגה (צדדים רטובים מול) בתבנית התפרצות שמש. שמור משולשים נוספים למעלה.
מערבבים 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת המוגדרת על סיר קטן של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. מגניב רק לטמפרטורת החדר. לנצח קרם ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב 3 אונקיות קצוצים שוקולד ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מורחים חצי תערובת על עוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים היטב במרכז. מקפלים מקורר שוקולד מומס לתערובת קצפת נותרת; כף לתוך מרכז היטב של מילוי. מכסים מילוי עם משולשים עוגה הנותרים (צד רטוב למטה), זמירה כדי להתאים במידת הצורך. כיסוי עם פלסטיק. צמרמורת לפחות 5 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)