עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים
אם יש לכם קצפת, אבקת קקאו, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, עוגת שוקולד שמנת מלאה, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).
הוראות
לחלח חתיכת גבינה גדולה עם מים; לסחוט עודף. קו 1 1/2-קערה ליטר עם cheesecloth.
מערבבים ליקרים וגראפה בקערה קטנה.
חותכים לרוחב עוגה פאונד לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים שני משולשים.
שכב עוגת משולשים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברשת עם תערובת ליקר. שורה תחתונה וצדדים של קערה מוכנה עם משולשי עוגה (צדדים רטובים מול) בתבנית התפרצות שמש. שמור משולשים נוספים למעלה.
מערבבים 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת המוגדרת על סיר קטן של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. מגניב רק לטמפרטורת החדר. לנצח קרם ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב 3 אונקיות קצוצים שוקולד ואגוזים.
מורחים חצי תערובת על עוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים היטב במרכז. מקפלים מקורר שוקולד מומס לתערובת קצפת נותרת; כף לתוך מרכז היטב של מילוי. מכסים מילוי עם משולשים עוגה הנותרים (צד רטוב למטה), זמירה כדי להתאים במידת הצורך. כיסוי עם פלסטיק. צמרמורת לפחות 5 שעות ועד 1 יום.
הסר בד. לנפות אבקת קקאו מעל ומגישים.