עוגת כריך גלידה
גשו לסופר וקנו אבקת קקאו טבעית, גבינת שמנת, סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו איך להכין כריך גלידה טרופית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, מערבבים יחד את גבינת שמנת רכה, ואבקת קקאו. לאט להוסיף סוכר וחלב לסירוגין, גירוד הצדדים של קערה לעשות משחה דקה.
תוסיף וניל. באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות עד חלקה. מקפלים בערך חצי קרטון (1 ¾ כוסות) של ציפוי מוקצף. מקפלים בעוגיות.
להניח גיליון גדול של נייר על משטח שטוח.
הניחו 4 כריכי גלידה זה לצד זה על נייר הכסף.
מורחים חצי מתערובת השוקולד על הכריכים.
שכבה 4 יותר כריכי גלידה על תערובת השוקולד, ואז שכבה על תערובת השוקולד הנותרים ו-4 כריכי גלידה.באמצעות כמה או את כל הקרטון הנותרים של ציפוי מוקצף, להפיץ שכבה דקה על כל העוגה. בשלב זה זה זה ייראה די זול, אבל זה בסדר. אתה תתקן את זה מאוחר יותר. להביא לסכל סביב העוגה כדי להפוך את מיכל קטן, ולאחר מכן להגדיר את העוגה במחבת (רק כדי לשמור על רמה) ולשים את כל זה במקפיא במשך כ 6 שעות או עד קפוא מוצק. כאשר קפוא, להסיר נייר כסף להפיץ יותר קצפת ציפוי על העוגה. לסדר על צלחת יפה לגעת את ציפוי הקצפת שלך.
מקשטים עם סירופ שוקולד או פירורי עוגיות ופרוסה.