עוגת לבנדר שקדים
מתכון זה מכין 12 מנות עם 463 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. אם 69 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת לבנדר שקדים עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם תמצית ונילן, מים, פרחי לבנדר נוספים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת לבנדר שוקולד מריר עם ציפוי קרם חמאה לבנדר, עוגת קפה לבנדר-פולנטה (לבנדר צרפתי), ו לבנדר וגלידת שקדים קלויים עם תאנים חמות (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים 10 אינץ'. מחורצים במחבת צינור ומפזרים סוכר; להפריש.
מניחים 1/2 כוס סוכר, שקדים וכף לבנדר 1 במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לטחינה דקה.
בקערה גדולה חמאת שמנת ושאר הסוכר עד שהם בהירים ותפוחים; מקציפים בתערובת שקדים עד לאיחוד.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים וניל.
בקערה קטנה, משלבים שמנת חמוצה וחצי וחצי.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין בתערובת שמנת חמוצה, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת להתקרר לחלוטין.
לטפטוף, בקערה קטנה, שלבו מים ושאר הלבנדר. מכסים תלולים במשך 5 דקות. זן, להשליך לבנדר. בקערה קטנה אחרת, שלבו סוכר קונדיטורים ומספיק מים חדורים בכדי להשיג עקביות רצויה; טפטוף מעל עוגה.
מקשטים עם לבנדר נוסף אם רוצים.