קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות43
מגזין

עוגת לזניה בגובה קילומטר

עוגת לזניה בגובה קילומטר
גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה ירקות סיר קרוק מוערמים "קילומטר גבוה", עוגת בוץ גבוהה קילומטר, ו עוגת סלסה בגובה קילומטר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
מסננים אטריות; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
3
לנקז שוב; להפריש.
4
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוסיפים גזר, קישואים, וחצי מהשום. מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
6
העברת תערובת ירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
7
מוסיפים את השמן הנותר לאותו מחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוסיפים פטריות ושום שנותר. מבשלים ומערבבים על 5 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף תרד. מבשלים ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת תרד פטריות ממחבת לקערה. מערבבים בזיליקום לתוך תערובת תרד פטריות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד ביצה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
10
כדי להרכיב עוגה, בחלק התחתון של מחבת springform 9x3 אינץ', להפיץ 1/2 כוס של רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע. מסדרים שלוש עד ארבע מן האטריות המבושלות על רוטב הפסטה, גוזמים וחופפים לפי הצורך כדי לכסות את הרוטב בשכבה אחת. למעלה עם חצי מתערובת תרד פטריות. כפית של תערובת גבינת ריקוטה על תערובת תרד. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
11
מורחים עם מחצית מרוטב פסטה הגבינה של קלאסיקו® four. למעלה עם כל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
12
מפזרים חצי גבינת פונטינה. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
שכבה עם תערובת תרד פטריות הנותרים ותערובת גבינת ריקוטה הנותרים. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות (עשוי להיות אטריות נוספות) ורוטב פסטה הנותרים. לחץ בעדינות על העוגה עם גב של מרית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות1 חציל, קלוף וחתוך לרצועות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
מניחים מחבת springform על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
15
אופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
16
מפזרים גבינת פונטינה נותרת; אופים כ 15 דקות יותר או עד מחומם דרך. לכסות ולתת לעמוד על מתלה חוט במשך 15 דקות לפני ההגשה. הסר בזהירות את צד המחבת. לשרת, לחתוך פלחי. אם תרצה, מקשטים עם גבעולים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו