קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות43
מגזין

עוגת לזניה בגובה קילומטר

עוגת לזניה בגובה קילומטר
גשו לסופר וקנו שמן זית, גזר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה ירקות סיר קרוק מוערמים "קילומטר גבוה", עוגת בוץ גבוהה קילומטר, ו עוגת סלסה בגובה קילומטר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסננים אטריות; לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז שוב; להפריש.
4
בינתיים, במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים גזר, קישואים, וחצי מהשום. מבשלים ומערבבים כ 5 דקות או עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
6
העברת תערובת ירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את השמן הנותר לאותו מחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים פטריות ושום שנותר. מבשלים ומערבבים על 5 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף תרד. מבשלים ומערבבים במשך 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול. באמצעות כפית מחוררת, להעביר תערובת תרד פטריות ממחבת לקערה. מערבבים בזיליקום לתוך תערובת תרד פטריות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
בקערה קטנה, מערבבים יחד ביצה, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן, מלח ופלפל. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
כדי להרכיב עוגה, בחלק התחתון של מחבת springform 9x3 אינץ', להפיץ 1/2 כוס של רוטב פסטה גבינה Classico® ארבע. מסדרים שלוש עד ארבע מן האטריות המבושלות על רוטב הפסטה, גוזמים וחופפים לפי הצורך כדי לכסות את הרוטב בשכבה אחת. למעלה עם חצי מתערובת תרד פטריות. כפית של תערובת גבינת ריקוטה על תערובת תרד. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
11
מורחים עם מחצית מרוטב פסטה הגבינה של קלאסיקו® four. למעלה עם כל תערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
12
מפזרים חצי גבינת פונטינה. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
שכבה עם תערובת תרד פטריות הנותרים ותערובת גבינת ריקוטה הנותרים. למעלה עם שכבה נוספת של אטריות (עשוי להיות אטריות נוספות) ורוטב פסטה הנותרים. לחץ בעדינות על העוגה עם גב של מרית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
מניחים מחבת springform על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
אופים במשך 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מפזרים גבינת פונטינה נותרת; אופים כ 15 דקות יותר או עד מחומם דרך. לכסות ולתת לעמוד על מתלה חוט במשך 15 דקות לפני ההגשה. הסר בזהירות את צד המחבת. לשרת, לחתוך פלחי. אם תרצה, מקשטים עם גבעולים רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו