עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 16. לקינוח הזה יש 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, חלב, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר כף ציון של 15%. נסו עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל, עוגת הקקאו המיושנת של ליזי עם ציפוי קרמל, ו עוגת שוקולד מותכת במילוי קרמל עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח ארבע תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ'.
מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים ביצים אחת אחת. לסירוגין מקציפים בתערובת קמח וחלב חמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים שוקולד לא ממותק בקערה קטנה.
יוצקים את המים הרותחים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
מערבבים שוקולד, וניל ומיץ לימון לבלילת החלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתבניות העוגה המוכנות.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבתות, ולאחר מכן להפוך על מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
מערבבים בסיר כבד את החמאה, סוכר הקונדיטורים, הווניל, מיץ הלימון, הסוכר האיכותי והחלב. מערבבים כל הזמן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס) על מדחום ממתקים.
מסירים את הסיר מהאש, ומניחים בקערה גדולה מלאה במי קרח. מקציפים מילוי במיקסר חשמלי עד למריחה. בהתחלה זה נראה רק עבודה חמה, קשה, אבל המילוי יתחיל פתאום להתעבות כפי שהוא מתחיל להתקרר.
העבירו את המילוי לקערה נקייה, והוא ימשיך להתקרר כשאתם מקפיאים את החלק העליון של כל שכבת עוגה. ערמו את השכבות הקפואות זו על גבי זו.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "