קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות16
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל

עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל עשויה להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 16. לקינוח הזה יש 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, חלב, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר כף ציון של 15%. נסו עוגת ליזי שוקולד במילוי קרמל, עוגת הקקאו המיושנת של ליזי עם ציפוי קרמל, ו עוגת שוקולד מותכת במילוי קרמל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים וקמח ארבע תבניות עוגה עגולות בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מערבבים בקערה את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר. מקציפים ביצים אחת אחת. לסירוגין מקציפים בתערובת קמח וחלב חמאה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מניחים שוקולד לא ממותק בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים את המים הרותחים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5
מערבבים שוקולד, וניל ומיץ לימון לבלילת החלב. מחלקים את הבלילה באופן שווה לתבניות העוגה המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות במחבתות, ולאחר מכן להפוך על מתלים חוט להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מערבבים בסיר כבד את החמאה, סוכר הקונדיטורים, הווניל, מיץ הלימון, הסוכר האיכותי והחלב. מערבבים כל הזמן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהטמפרטורה מגיעה ל -225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
סוכר Superfineסוכר Superfine
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מסירים את הסיר מהאש, ומניחים בקערה גדולה מלאה במי קרח. מקציפים מילוי במיקסר חשמלי עד למריחה. בהתחלה זה נראה רק עבודה חמה, קשה, אבל המילוי יתחיל פתאום להתעבות כפי שהוא מתחיל להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
העבירו את המילוי לקערה נקייה, והוא ימשיך להתקרר כשאתם מקפיאים את החלק העליון של כל שכבת עוגה. ערמו את השכבות הקפואות זו על גבי זו.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "