עוגת ליידפינגר שוקולד
עוגת שוקולד ליידיפינגר היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, מלח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת גלידה ליידיפינגר, עוגת גבינה של ליידפינגר, ו כריכי קרם ליידיפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 4 החומרים הראשונים בסיר גדול. בהדרגה להוסיף חלב רזה, ערבוב עם חוט לטאטא עד מעורבב.
מוסיפים את השוקולד הקצוץ; מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף את המרגרינה, ומבשל במשך 1 דקה, תוך ערבוב כל הזמן.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח במשך 10 דקות או עד תערובת השוקולד מתקרר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מקרח. כפית 1/2 תערובת שוקולד כוס לתוך קערה קטנה, בעדינות לקפל ציפוי מוקצף. כיסוי וצינה תערובת ציפוי שוקולד מוקצף. הניחו בצד את תערובת השוקולד הנותרת.
קו 9 x מחבת כיכר 5 אינץ ' עם לעטוף פלסטיק חובה כבדה, המאפשר לעטוף להאריך על קצה המחבת. פיצול ladyfingers במחצית לאורכו. סידור חצאים ladyfinger 9 לאורכו ב 3 שורות, מעוגל בצד למטה, בשכבה אחת בתחתית מחבת.
מברשת 1 כף Grand Marnier מעל ladyfingers במחבת.
מורחים על תערובת שוקולד 1/2 כוס על שכבת ladyfinger. חזור על הנוהל 3 פעמים נוספות עם ladyfingers הנותרים, Grand Marnier, ותערובת שוקולד, מסתיים עם ladyfingers (חצי ladyfinger 1 יישאר). כיסוי; צמרמורת לפחות 8 שעות.
לחשוף ולהפוך את המחבת על מגש הגשה; להסיר את לעטוף פלסטיק.
מגישים עוגה עם תערובת ציפוי שוקולד מוקצף.
מקשטים כל מנה עם פרוסה כתומה, אם תרצה בכך.