עוגת ליים טרופית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ליים טרופית. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 15 . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר ממתקים, מיץ תפוזים, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו שייק ליים טרופי, עוף ליים טרופי, ו ברים טרופי מפתח ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את תערובת העוגה וג ' לטין בטעם ליים. מערבבים את הביצים, שמן ומיץ תפוזים בבלנדר ומערבבים לפחות 5 דקות. בהדרגה להוסיף את החומרים מעורבב לתערובת יבשה. לנצח במשך 5 דקות באמצעות מיקסר חשמלי.
אופים במשך 40 עד 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס יוצא נקי. כאשר העוגה יוצאת מהתנור, חורים זין על כל זה באמצעות מזלג.
כדי להפוך את זיגוג, לשלב את מיץ סיד ממתקים סוכר בקערה קטנה. הכה עד חלקה.
יוצקים מעל העוגה החמה, זה יהיה לספוג לתוך העוגה.