עוגת לימון
לך לחנות ותביא קורנפלור, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: עוגת לימון, עוגת לימון, ו עוגת לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
הכה את החמאה והסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיף את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, המאפשר לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את השמנת החמוצה, וניל וקליפת לימון. הכה במשך 2 דקות נוספות. הבלילה תיראה מקושטת.
מערבבים קמח, קורנפלור, מלח וסודה לשתייה בקערה נפרדת.
יוצקים את תערובת הקמח לתוך תערובת הביצה, ערבוב עד רק incorporated.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה 8x4 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב המחבתות במשך 5 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על צלחת.
מקציפים יחד את מיץ הלימון ואבקת סוכר.
יוצקים זיגוג על עוגה שלמה ולאפשר עוגה להתקרר בעוד זיגוג ספוג.