עוגת לימון ברי קיץ
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 5 . יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם אוכמניות, מוכן לשימוש קרקר גרהם פירורים קרום, המדינה זמן לימונדה טעם לשתות לערבבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-5 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו לחם ברי קיץ מחיטה מלאה עם זיגוג לימון, ברי ברי עוגת קיץ, ו עוגת פירות יער קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
למדוד לערבב משקה לתוך כובע עד 1-qt. שורה; יוצקים לתוך קערה גדולה.
מוסיפים מים; מערבבים עד התמהיל הוא מומס לחלוטין.
להוסיף סורבה; לנצח עם מיקסר על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
להקציף בשוט מגניב. להקפיא 45 דקות. או עד עבה מספיק כדי תלולית; כפית לתוך הקרום.
להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
הסר במקפיא 15 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט.