עוגת לימון טיפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת טיפת לימון. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 199 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו ציפוי לימון עשיר & שמנת, אבקת סוכר, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו קוקטייל טיפה לימון כפול עם אולה סמוקי לימון טיפה Moonshine, לימון קרופלה (טיפת לימון), ו עוגיות לימון טיפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). קו שני 8 אינץ 'מחבתות מרובע עם לסכל, לתת לסכל לתלות 2 אינץ' על 2 צדדים מנוגדים של מחבתות. גריז או תחתית ספריי וצדדים של נייר כסף.
הפוך את הבלילה עוגה כפי שהורה על תיבה.
אופים 25 עד 32 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 15 דקות.
בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר ומיץ לימון. לתקוע העליון של עוגה חמה כל 1/2 אינץ ' עם מזלג ארוך גרגר, ניגוב מזלג מדי פעם כדי להפחית דבק.
טפטוף ולהפיץ תערובת לימון על גבי עוגה. מקררים כ 2 שעות או עד צונן.
הסר עוגות מחבתות על ידי הרמת עם נייר; לקלף נייר.
בקערה קטנה למיקרוגל, ציפוי מיקרוגל נחשף על 15 שניות גבוהות. על צלחת הגשה, מניחים 1 עוגה, מעוגל בצד למטה; לקצץ במידת הצורך, השכבה נח שטוח.
מורחים עם חצי ציפוי. למעלה עם עוגה שנייה, מעוגל צד למעלה. כפור העליון של עוגה עם נותר ציפוי.
מקשטים עם סוכריות לימון. החנות מכוסה באופן רופף.