קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

עוגת לימון מאיר שטופת שמש

עוגת לימון מאיר שטופת שמש
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת לימון "מאיר סאני" יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלמונים, מלח, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 371 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו טארט לימון מלא של מאייר, Meyer Lemon Curd Tart, ו Meyer Lemon Macadamia Nut Tart (מתכונים דומים).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, פגז טארט מקורר קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
הסר משקולות אניה, להפוך טארט, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב (או מעט בהיר יותר, אם אתה מעדיף את הסגנון הזה), על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
ממלאים רבע סיר גדול במים ומביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים קערה מעל כדי לוודא שהיא מתאימה מבלי לגעת במים. מניחים קערה על הדלפק ומוסיפים מיץ לימון, גרידת לימון, קורנפלור, חלמוני ביצה וביצה, 1 סוכר כוס, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מניחים את הקערה בחזרה על הסיר של מים רותחים לטאטא עד התערובת מתעבה לעקביות של פודינג, 15-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
לטאטא את החמאה עד שהוא מתמוסס לחלוטין לתוך הקרד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת לתוך פגז טארט מקורר צמרמורת לפחות 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
כאשר הטארט מקורר, להביא סיר מלא 1/4 עם מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
מוסיפים את החלבונים ביצה הנותרים 1/2 כוס סוכר לקערה של מערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מקציפים במהירות בינונית עד שפסגות רכות מתחילות להיווצר.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
הסר קערה ממיקסר לעמוד ולהגדיר מעל מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
להקציף ביד עד התערובת מגיעה 60° כמו רשום על מדחום קריאה מיידית. בזהירות להחזיר את הקערה מיקסר לעמוד לטאטא את מרנג על מהירות גבוהה עד שהוא הופך עבה ומבריק ומחזיק פסגות המשרד.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
להעביר את מרנג שקית צנרת מצויד קצה מחורץ ועיצובים צינור על טארט צונן. מחממים את התנור על הגדרת צלייה. לאחר המטגן חם, למקם את הטארט ישירות מתחתיו ולצפות בזהירות עבור מרנג כדי בראון. ברגע שיש, להסיר את הטארט מהתנור להתקרר עד שאתה מוכן לשרת. אם אתה רוצה, לקשט את הטארט עם גרידת לימון מסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)