מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 818 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, ג'לטין לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו עוגת לימון אנג'ל מזון מלא לימון קרד ופטל טרי, עוגת לימון עם קרם לימון או רוטב פטל, ו עוגת פטל לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור לימון קרד, בסיר כבד, להכות ביצים וסוכר. מערבבים במיץ לימון, חמאה וקליפת לימון. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-נמוכה במשך 15 דקות או עד שהתערובת מתעבה ומגיע ל -16
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מגניב במשך 10 דקות. מכסים ומקררים במשך 1-1 / 2 שעות או עד מעובה.
3
לעוגה, מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה קטנה, להמיס ג ' לטין במים רותחים; להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה גדולה, קרם לנצח חמאה, שמן 1-1 / 2 כוסות סוכר עד מעורבב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בתערובת ג ' לטין, מיץ לימון, קליפת לימון ותמציות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
רוטס סוכריות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
7
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
יוצקים לשלושה משומן ומשוריין 9-ב. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
אופים במשך 20-25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
בקערה בטוחה למיקרוגל, לשלב להתרכז לימונדה וסוכר שנותר. מיקרוגל, חשוף, על גבוה במשך 2 דקות או עד הסוכר הוא מומס, ערבוב מדי פעם. נקב חורים בעוגות חמות במזלג; יוצקים תערובת לימונדה על עוגות. מגניב 10 דקות לפני הסרת מן המחבתות כדי מתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לימונדה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
לקבלת ציפוי, בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת וחמאה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים סוכר, מיץ לימון, קליפת לימון ווניל; לנצח עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אגסי בארטלט או ד'אנג'ו
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
13
כדי להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; להפיץ עם 6 כפות ריבת פטל. חוזר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת פטל
לחם אגוזי מלך וצימוקים
14
מורחים על 1/2 כוס לימון curd מעל העוגה (שמור הנותרים curd לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקים
15
מורחים ציפוי על פני הצדדים של עוגה צינור גבול פגז לאורך הקצוות העליון והתחתון.