עוגת לימון-קוקוס עם קרם סוכר חום
טארט לימון-קוקוס עם קרם סוכר חום עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך סוכר חום, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו ריבס Streusel טארט עם סוכר חום-גלידת שמנת חמוצה, טארט שזיפים עם קרם מסקרפונה סוכר חום ואגוזי מלך, ו אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלה צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'. בקערה בינונית, מערבבים את פירורי קרקר גרהם, קוקוס וסוכר עם החמאה עד שתרטבו באופן שווה. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ומעלה את הצד של צלחת העוגה בשכבה אפילו.
אופים במרכז התנור במשך 8 דקות, או עד מוזהב קלות ובקושי להגדיר.
בקערה בינונית, לטאטא את החלמונים עם חלב מרוכז ממותק, גרידת לימון, וניל, קרם של טרטר ומלח. לאט לאט לטאטא את מיץ לימון וקרם של קוקוס עד חלקה.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום ואופים במשך 20 דקות, או עד המילוי הוא פשוט להגדיר אבל עדיין מעט jiggly במרכז.
מעבירים את הטארט למדף תיל כדי להתקרר, ואז מקררים עד שמצונן, כ -3 שעות.
מורחים 1/3 כוס של קוקוס מגורר על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך כ 3 דקות, או עד שהוא זהוב.
מעבירים את הקוקוס הקלוי לצלחת ומערבבים את 1/3 כוס הקוקוס הנותרים.
ממש לפני ההגשה, בקערה בינונית, לזרוק את התותים עם 2 כפות של הסוכר החום ולתת לעמוד עד עסיסי, על 10 דקות. בקערה גדולה, מקציפים את השמנת הכבדה עם 2 כפות הנותרים של סוכר חום עד המשרד.
מורחים כמה קצפת על הטארט ומפזרים את הקוקוס על גבי.
מגישים את הטארט עם התותים ואת שאר הקצפת.