קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימון שקדים

עוגת לימון שקדים
עוגת לימון שקדים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. . נסו עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון, עוגת שקדים-לימון, ו עוגת שקדים ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם הקרם של טרטר עד נוקשה. בהדרגה לנצח 1/2 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בקערה אחרת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה, שמנת החמאה או מרגרינה עם סוכר 1/2 כוס הנותרים. מקציפים קליפה לימון, מיץ לימון, שמנת חמוצה ווניל. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה, יחד עם כ 1/3 של חלבוני ביצה מוכים. מקפלים את שאר החלבונים בעדינות אבל ביסודיות. מערבבים את השקדים. להפוך את הבלילה למחבת שפופרת משומנת ומקורנת.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
( 23)( 23)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך כ 70 דקות, או עד שהוא בדיקות שנעשו עם קיסם. מגניב על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן