קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימונדה II

עוגת לימונדה II
עוגת לימונדה 2 היא קינוח המיועד ל-10 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך הכל 400 קלוריות . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. לכו לחנות וקנו שמן צמחי, סוכר, ג'לי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . ציון זה אינו יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עוגת באנדט לימונדה , פופס לימונדה ורוד בלקברי סמאש , ולימונדה עם אבטיח מפוצץ .

הוראות

1
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים וקמחים תבנית צינור אחת בקוטר 25 ס"מ.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
ממיסים ג'לטין לימון במים הרותחים. מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין בטעם לימוןג ' לטין בטעם לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים את תערובת העוגה, שמן צמחי וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת הג'לטין ומקציפים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
5
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים ב-175 מעלות צלזיוס למשך שעה. בזמן שהעוגה עדיין חמה ובתבנית, נקבו אותה בעזרת שיני מזלג. לאחר מכן יוצקים ציפוי לימונדה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לימונדהלימונדה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יש לתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים אותה מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
שלבו את הלימונדה הקפואה המופשרת עם הסוכר הלבן וערבבו היטב.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
לימונדהלימונדה