עוגת לימונדה II
עוגת לימונדה 2 היא קינוח המיועד ל-10 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -5 גרם חלבון , 7 גרם שומן , וסך הכל 400 קלוריות . תמורת 58 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא מושלם. לכו לחנות וקנו שמן צמחי, סוכר, ג'לי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת מוצרי חלב . מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . ציון זה אינו יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו עוגת באנדט לימונדה , פופס לימונדה ורוד בלקברי סמאש , ולימונדה עם אבטיח מפוצץ .
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). משמנים וקמחים תבנית צינור אחת בקוטר 25 ס"מ.
ממיסים ג'לטין לימון במים הרותחים. מניחים בצד.
מערבבים את תערובת העוגה, שמן צמחי וביצים.
מערבבים היטב ומוסיפים את תערובת הג'לטין ומקציפים במשך 5 דקות.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים ב-175 מעלות צלזיוס למשך שעה. בזמן שהעוגה עדיין חמה ובתבנית, נקבו אותה בעזרת שיני מזלג. לאחר מכן יוצקים ציפוי לימונדה על העוגה.
יש לתת לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים אותה מהתבנית.
שלבו את הלימונדה הקפואה המופשרת עם הסוכר הלבן וערבבו היטב.