קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 18 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת לימונדה קפואה

עוגת לימונדה קפואה
פאי לימונדה קפוא יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-18 דקות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, פירורי קרקר גרהם, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת לימונדה קפואה, עוגת לימונדה קפואה, ו עוגת לימונדה קפואה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הקרקר, הסוכר והחמאה המומסת עד לשלב הדומה לתערובת חול רטובה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים לתוך צלחת עוגה ולחץ על התערובת בחוזקה לאורך הקרקעית והצדדים.
5
אופים במשך 7 עד 8 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
למילוי: בקערה גדולה, מוסיפים את החלב המרוכז הממותק וציפוי מוקצף. מקפלים את שני יחד בעדינות עד בשילוב, להיות זהיר כדי לשמור על תערובת אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את ריכוז הלימונדה וממשיכים לקפל בעדינות. הקפד להימנע מלתת לתערובת להיות נוזלי מדי-y.
מרכיבים שתצטרך
לימונדה להתרכזלימונדה להתרכז
9
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
10
מניחים במקפיא לצנן לילה.
11
מפזרים קצת קליפת לימון מסוכרים ומגישים!
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Brundlmayer Steinmassl ריזלינג. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
Brundlmayer Steinmassl ריזלינג
התחלה מגניבה עם ניחוחות של יער אורנים, ערער ואפרסק אדום מזנק מתוך הזכוכית. לבבי וחזק; מאוד תוסס עם גוף בינוני טוב, פריך ותמצית בשפע; מחוטב עם חומציות תוססת כי הוא בקרוב להשתלב לחלוטין. אחיזה יפה.