עוגת לימונדה קפואה
פאי לימונדה קפוא יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-18 דקות. אם יש לכם ציפוי מוקצף, פירורי קרקר גרהם, חלב מרוכז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת לימונדה קפואה, עוגת לימונדה קפואה, ו עוגת לימונדה קפואה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הקרום: מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית מערבבים יחד את פירורי הקרקר, הסוכר והחמאה המומסת עד לשלב הדומה לתערובת חול רטובה.
יוצקים לתוך צלחת עוגה ולחץ על התערובת בחוזקה לאורך הקרקעית והצדדים.
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין.
למילוי: בקערה גדולה, מוסיפים את החלב המרוכז הממותק וציפוי מוקצף. מקפלים את שני יחד בעדינות עד בשילוב, להיות זהיר כדי לשמור על תערובת אור ורך.
מוסיפים את ריכוז הלימונדה וממשיכים לקפל בעדינות. הקפד להימנע מלתת לתערובת להיות נוזלי מדי-y.
יוצקים את המילוי לתוך קרום העוגה.
מפזרים קצת קליפת לימון מסוכרים ומגישים!