עוגת לירה פטל עם וין סנטו קרם
עוגת ליטרת פטל עם וין סאנטו קרם עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם פטל, ביצים, קצפת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת ליטרת פטל זוטות, עוגת קילו שמנת חמוצה עם רוטב פטל, ו עוגת קילו גבינת שמנת מערבולת פטל.
הוראות
הגדר מתלה תנור התחתון 1/3 של התנור מחממים ל 350 מעלות F. גריז וקמח 9 על ידי 5 על ידי מחבת כיכר אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, גרידת תפוז, קינמון, ומלח.
להקציף לשלב. בקערה נפרדת, באמצעות מיקסר חשמלי, שמנת יחד את הסוכר והחמאה עד מעורבב, כ -30 שניות. עם המכונה פועלת, להוסיף את הביצים 1 בכל פעם.
הוסף את החומרים יבשים, כמות קטנה בכל פעם, עד רק incorporated. באמצעות מרית גומי, לקפל את פטל סחוט באופן שווה לתוך הבלילה.
יוצקים את התערובת לתוך המחבת מוכן ואופים עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 55 עד 60 דקות.
תן את העוגה מגניב במחבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין. (עוגה עשויה להוציא אוויר במרכז במהלך הקירור)
בקערה גדולה, להכות את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות רכות.
מוסיף את תמצית וניל, אבקת סוכר, וin סנטו. המשך להכות תערובת עד שמנת מחזיקה פסגות נוקשות.
להעביר את העוגה פאונד למגש הגשה. פרוסה ומגישה עם קרם סנטו Vin.