עוגת מולסה עם אגוזי פקאן מייפל מסוכרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מולסה עם אגוזי פקאן מייפל מסוכרים. מנה אחת מכילה 745 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. מתכון טבעוני זה מגיש 8 . אם יש לכם אגוזי פקאן ממותקים מייפל, זנגביל טחון, סוכר קנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פשטידת דלעת עם קרם מייפל ופקאנים מסוכרים, עוגת תפוח מקורמל עם זיגוג ברי ופקאנים מסוכרים, ו פקאנים מסוכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הקוקוס על ידי הגדרת אותו על גבי התנור בזמן שהוא מתחמם. החום ירכך אותו כך שתוכל למדוד אותו. אתה יכול גם להגדיר את הצנצנת בסיר של מים רותחים, וזה מהר יותר.
מורחים אגוזי פקאן על תבנית אפייה שטופה וטוסט עד ריחני, כ 5 דקות.
מעבירים למחבת; מוסיפים שמן קוקוס, סוכר מייפל ומלח ים; ומערבבים לאגוזים. מבשלים מעל חום בינוני, עד אגוזים ריח קלוי ציפוי הוא caramelized, על 5 דקות.
מורחים אגוזים על נייר קלף, נפרדים מעט, כדי להתקרר. קוצצים 1 אגוזי כוס.
גריז 10 כוס מחבת Bundt עם 2 כפות. שמן קוקוס. לנפות קמחים, סודה לשתייה, ותבלינים יחד לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים סוכר מייפל, ערבוב להתמזג.
מערבבים חלב סויה, מולסה, 3/4 כוס שמן קוקוס, והחומץ בקערה אחרת. מערבבים מרכיבים רטובים לתוך יבש, ערבוב לשלב (כמה גושים בסדר). מקפלים באגוזים קצוצים שמורים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד קיסם תקוע במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
תן לעוגה להתקרר 15 דקות במחבת, ולאחר מכן הפוך על מדף קירור. כאשר קריר, אבק עם אבקת סוכר.
מגישים עם אגוזים יותר בצד.
* מצא בחנויות מזון בריאות ומצויד היטב.