עוגת מוס אגוזים מזוגגות שוקולד
מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי לוז, מים, אבקת קקאו הולנדית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגת מוס אגוזים מזוגגות שוקולד, עוגת מוס שוקולד אגוזי לוז, ו עוגת מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שים מתלה תנור במצב באמצע וחימום מראש תנור ל 350°f. הפוך התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק בסיס חמאה קצר בתחתית), ולאחר מכן לנעול על הצד של מחבת ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף.
אגוזי לוז דופק עם סוכר במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מוסיפים קמח, חמאה, קקאו ומלח ודופק רק עד לקבלת הבצק.
לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת springform עם האצבעות. זין בכל רחבי עם מזלג, ואז לאפות עד רק יבש למגע, על 18 עד 20 דקות.
העברת בסיס במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
הסר צד של פאן בזהירות להחליק החוצה קלף מתחת ללחם קצר, ואז לחבר מחדש את הצד של פאן סביב בסיס לחם קצר.
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד 1-1/2 ליטר ולתת לעמוד עד התרכך, על 5 דקות.
תערובת ג 'לטין חום על אש נמוכה, ערבוב, רק עד ג' לטין נמס, על 2 דקות.
להקציף ממרח אגוזי לוז שוקולד עד בשילוב ולהסיר מחום.
מקציפים יחד מסקרפונה ותערובת אגוזי לוז שוקולד בקערה גדולה. הכה יחד קרם, אבקת קקאו, וסוכר בקערה גדולה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רק בשילוב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות.
לטאטא שליש קצפת לתוך תערובת mascarpone כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים קצפת עד בשילוב היטב. כפית מילוי על בסיס לחם קצר במחבת, להחליק בעדינות העליון, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות.
להביא קרם לרתיחה בסיר כבד קטן ולהסיר מהחום.
הוסף שוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות להקציף עד נמס לחלוטין וחלק.
העבר גנאש לקערה קטנה וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
הפעל סכין דק חם סביב בתוך מחבת springform, ולאחר מכן להסיר את הצד. החליקי את העוגה מתחתית המחבת והעבירי לצלחת הגשה.
יוצקים גנאש על גבי עוגה ולהתפשט, המאפשר גנאש עודף לטפטף למטה הצדדים.
* עוגה, ללא זיגוג, ניתן להתקרר עד 2 ימים.* העוגה יכולה להיות מזוגגת 6 שעות קדימה ומקוררת, חשופה.