קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס אגוזים מזוגגות שוקולד

עוגת מוס אגוזים מזוגגות שוקולד
מנה אחת מכילה 374 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוזי לוז, מים, אבקת קקאו הולנדית תהליךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו עוגת מוס אגוזים מזוגגות שוקולד, עוגת מוס שוקולד אגוזי לוז, ו עוגת מוס אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מתלה תנור במצב באמצע וחימום מראש תנור ל 350°f. הפוך התחתון של מחבת springform (כדי להקל על להחליק בסיס חמאה קצר בתחתית), ולאחר מכן לנעול על הצד של מחבת ותחתית שורה עם סיבוב של נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
2
אגוזי לוז דופק עם סוכר במעבד מזון עד אגוזים קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים קמח, חמאה, קקאו ומלח ודופק רק עד לקבלת הבצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
4
לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת springform עם האצבעות. זין בכל רחבי עם מזלג, ואז לאפות עד רק יבש למגע, על 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תנורתנור
5
העברת בסיס במחבת למתלה להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר צד של פאן בזהירות להחליק החוצה קלף מתחת ללחם קצר, ואז לחבר מחדש את הצד של פאן סביב בסיס לחם קצר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מפזרים ג ' לטין על מים בסיר כבד 1-1/2 ליטר ולתת לעמוד עד התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
תערובת ג 'לטין חום על אש נמוכה, ערבוב, רק עד ג' לטין נמס, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
3
להקציף ממרח אגוזי לוז שוקולד עד בשילוב ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוז שוקולדממרח אגוזי לוז שוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מקציפים יחד מסקרפונה ותערובת אגוזי לוז שוקולד בקערה גדולה. הכה יחד קרם, אבקת קקאו, וסוכר בקערה גדולה אחרת עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רק בשילוב, ולאחר מכן להגדיל את המהירות גבוהה ומכה עד קרם פשוט מחזיק פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
מסקרפונהnameמסקרפונהname
שוקולדשוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
מקציףמקציף
קערהקערה
5
לטאטא שליש קצפת לתוך תערובת mascarpone כדי להבהיר, ואז לקפל הנותרים קצפת עד בשילוב היטב. כפית מילוי על בסיס לחם קצר במחבת, להחליק בעדינות העליון, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מסקרפונהnameמסקרפונהname
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
1
להביא קרם לרתיחה בסיר כבד קטן ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף שוקולד ולתת לעמוד 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות להקציף עד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
העבר גנאש לקערה קטנה וקריר, תוך ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט אבל עדיין pourable, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הפעל סכין דק חם סביב בתוך מחבת springform, ולאחר מכן להסיר את הצד. החליקי את העוגה מתחתית המחבת והעבירי לצלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
סכיןסכין
5
יוצקים גנאש על גבי עוגה ולהתפשט, המאפשר גנאש עודף לטפטף למטה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
1
* עוגה, ללא זיגוג, ניתן להתקרר עד 2 ימים.* העוגה יכולה להיות מזוגגת 6 שעות קדימה ומקוררת, חשופה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג