קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס דלעת קפואה

עוגת מוס דלעת קפואה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 247 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, סירופ מייפל, סוכר חום בהיר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. נסו עוגת מוס דלעת קפואה, עוגת מוס דלעת קפואה, ו דלעת קפואה מוס Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב את gingersnaps, שמן, ו 2 כפות סוכר חום בקערה של מעבד מזון; דופק כדי ליצור פירורים עדינים. לחץ על הפירורים לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
אופים עד הקרום מוגדר חום זהוב, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
5
בקערה גדולה, מערבבים יחד את מחית הדלעת, וניל, פשטידת דלעת ותבלינים ונותר סוכר חום 1/3 כוס עד מעורבב; מערבבים בפרוזן יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
פרוזן יוגורטפרוזן יוגורט
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מורחים לתוך קרום העוגה מקורר להקפיא עד המשרד, על 3 שעות. לעטוף בחוזקה פלסטיק להקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
מורחיםמורחים
עוטףעוטף
7
כאשר מוכן לשרת, להעביר את העוגה למקרר כדי לרכך מעט, כ -30 דקות. למעלה עם קצפת מייפל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
סירופ מייפלסירופ מייפל
8
מפזרים את הג ' לטין על המים בקערה בינונית; לתת לעמוד עד נספג, על 5 דקות. בסיר קטן, מחממים את החלב עד מהביל.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
9
לטאטא את החלב החם לתוך הג ' לטין להתמוסס. מערבבים בסירופ מייפל וניל.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
ג ' לטיןג ' לטין
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מניחים את הקערה בקערה של מי קרח ומערבבים מדי פעם עד שרק מתחיל להגדיר סביב הקצוות, כ -15 דקות. באמצעות מערבל יד, לנצח את תערובת חלב קר על גבוה עד עבה ורך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
11
מורחים על גבי פאי מוס קפוא; להסתחרר כמו ציפוי מרנג.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
12
לשרת.