קושימומחה
מוכן ב25 שעות, 35 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת מוס ליים מפתח

עוגת מוס ליים מפתח
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את פירורי קרקר, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 10 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
2
מילוי: בסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את מיץ הסיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
להקציף את הג ' לטין ו 1/2 כוס של שמנת כבדה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ג ' לטיןג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הוסף 10 אונקיות של שוקולד לבן ומערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
6
באמצעות מיקסר חשמלי, למזג יחד את גבינת שמנת, סוכר גרידת ליים בקערה בינונית, עד חלקה. לאט לאט להכות בתערובת שוקולד לבן מקורר לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גבינת שמנתגבינת שמנת
גרידת לייםגרידת ליים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
7
באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות את 2 כוסות הנותרים קרם כבד בקערה קטנה, עד שהוא יוצר פסגות רכות. מקפלים אותו לתוך תערובת שוקולד לבן ויוצקים לתוך קרום העוגה. לכסות ולהקפיא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שמנת כבדהשמנת כבדה
קרום עוגהקרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
הסר מהמקפיא ולהפעיל סכין חדה סביב בתוך מחבת springform כדי לעזור לשחרר את העוגה. שחררו את טבעת springform מתחתית המחבת והעבירו את העוגה לצלחת הגשה. גרגר או תלתל את השוקולד הלבן מעל ומקשט עם קליפת ליים מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
קליפת לייםקליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
סכיןסכין
9
חתוך לתוך טריזים עם סכין כי כבר טבול לתוך מים חמים לשרת.;
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
10
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
מוסיף את הקליפות ב ו blanch אותם במשך כמה דקות. תניח בצד.
12
שים את הקליפות בסיר בינוני אחר לכסות עם חלקים שווים של סוכר ומים. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
הסר את הקליפות ולנקז עד כמעט יבש.
14
מגלגלים לסוכר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
גלולגלול