עוגת מוס ליים מפתח
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד את פירורי קרקר, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 10 אינץ'. תניח בצד.
מילוי: בסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את מיץ הסיד.
להקציף את הג ' לטין ו 1/2 כוס של שמנת כבדה ולהביא לרתיחה.
הוסף 10 אונקיות של שוקולד לבן ומערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.
באמצעות מיקסר חשמלי, למזג יחד את גבינת שמנת, סוכר גרידת ליים בקערה בינונית, עד חלקה. לאט לאט להכות בתערובת שוקולד לבן מקורר לתערובת גבינת שמנת.
באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות את 2 כוסות הנותרים קרם כבד בקערה קטנה, עד שהוא יוצר פסגות רכות. מקפלים אותו לתוך תערובת שוקולד לבן ויוצקים לתוך קרום העוגה. לכסות ולהקפיא בן לילה.
הסר מהמקפיא ולהפעיל סכין חדה סביב בתוך מחבת springform כדי לעזור לשחרר את העוגה. שחררו את טבעת springform מתחתית המחבת והעבירו את העוגה לצלחת הגשה. גרגר או תלתל את השוקולד הלבן מעל ומקשט עם קליפת ליים מסוכרת.
חתוך לתוך טריזים עם סכין כי כבר טבול לתוך מים חמים לשרת.;
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיף את הקליפות ב ו blanch אותם במשך כמה דקות. תניח בצד.
שים את הקליפות בסיר בינוני אחר לכסות עם חלקים שווים של סוכר ומים. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 1 שעה.
הסר את הקליפות ולנקז עד כמעט יבש.
מגלגלים לסוכר ומניחים בצד.