מתכון זה מספק 16 מנות. עם 563 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-35 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, סוכר, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת לימונית מקדמיה, 3 1/2 אינץ פשטידות סיד מפתח מיניאטורי, ו מפתח ליים צ'ילה צ' ילה צ'ילה צ' ילה צ'ילי: כיצד להשתמש צ' ילי האץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד את פירורי קרקר, סוכר, וחמאה. לחץ על התערובת לתחתית ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 10 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
2
מילוי: בסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את מיץ הסיד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
להקציף את הג ' לטין ו 1/2 כוס של שמנת כבדה ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
ג ' לטין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הוסף 10 אונקיות של שוקולד לבן ומערבבים עד חלקה. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
6
באמצעות מיקסר חשמלי, למזג יחד את גבינת שמנת, סוכר גרידת ליים בקערה בינונית, עד חלקה. לאט לאט להכות בתערובת שוקולד לבן מקורר לתערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
גבינת שמנת
גרידת ליים
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
7
באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות את 2 כוסות הנותרים קרם כבד בקערה קטנה, עד שהוא יוצר פסגות רכות. מקפלים אותו לתוך תערובת שוקולד לבן ויוצקים לתוך קרום העוגה. לכסות ולהקפיא בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
שמנת כבדה
קרום עוגה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
הסר מהמקפיא ולהפעיל סכין חדה סביב בתוך מחבת springform כדי לעזור לשחרר את העוגה. שחררו את טבעת springform מתחתית המחבת והעבירו את העוגה לצלחת הגשה. גרגר או תלתל את השוקולד הלבן מעל ומקשט עם קליפת ליים מסוכרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבן
קליפת ליים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
סכין
9
חתוך לתוך טריזים עם סכין כי כבר טבול לתוך מים חמים לשרת.;
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סכין
10
להביא סיר בגודל בינוני של מים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
מוסיף את הקליפות ב ו blanch אותם במשך כמה דקות. תניח בצד.
12
שים את הקליפות בסיר בינוני אחר לכסות עם חלקים שווים של סוכר ומים. מבשלים, מכוסה, על אש נמוכה במשך 1 שעה.