עוגת מוס שוקולד V
עוגת מוס שוקולד V דורש סביב 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . יש קינוח זה 533 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמנת כבדה, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 33%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה, שוקולד מריר, עוגת פטל והמוס שוקולד-ג'ינג'ר שלה, ו אוהבי שוקולד יוגורט יווני עוגת מוס שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). חמאה מחבת springform 9 אינץ', ותחתית שורה עם נייר קלף.
בחלק העליון של דוד כפול, מחממים שוקולד וחמאה ללא מלח, ערבוב מדי פעם, עד שוקולד נמס וחלק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפושר.
בקערה גדולה, לנצח חלמונים ביצה 1/4 כוס סוכר עד עבה בצבע לימון. מקפלים לתוך תערובת שוקולד; להפריש. בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/8 כוס סוכר, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך תערובת השוקולד, ולאחר מכן לקפל במהירות בלבנים הנותרים עד לא נותרו פסים.
יוצקים 2/3 של תערובת למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד מילוי הוא רק המשרד במרכז. אפשר להתקרר, ולאחר מכן להסיר מחבת להכניס למקרר 1 שעה.
בקערה בינונית, קרם שוט לפסגות רכות ומקפלים לתערובת שוקולד שנותרה. מכסים ומקררים.
מורחים מוס שנותר על עוגה מקוררת ואבק עם קקאו.