קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד אפויה

עוגת מוס שוקולד אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת מוס שוקולד אפוי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו47 גרם של שומן. אם יש לכם שוקולד מריר, בתוספת 2 כפות סוכר מגורען, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1292 היו אומרים שזה פגע במקום. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד אפויה, מוס שוקולד אפוי, ו עוגת שוקולד Trifecta ממולאת מוס אוריאו באמצעות תערובת בוס עוגה.

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 350°f. גריז התחתון הצדדים של מחבת 9 אינץ ' קפיץ ואבק עם קקאו. הגדר מחבת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים חמאה, שוקולד ומלח בקערה חסינת חום גדולה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
חום על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
הסר מהחום ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
5
במיקסר מצויד מצורף שוט, להכות לבנים וקרם של טרטר על מהירות בינונית עד קצף. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והמשיכו להכות עד שהלבנים יהפכו אטומים. בעוד הלבנים מכים, לאט להוסיף 2 כפות סוכר ולהמשיך להכות עד שיא נוקשה אבל לא יבש.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מעבירים לבנים מוכים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
7
באמצעות אותו קערת ערבוב לא שטוף שוט, לנצח חלמונים הנותרים 1/2 כוס סוכר על מהירות בינונית גבוהה עד צבע לימון בהיר, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
בעדינות להקציף חלמונים לתוך תערובת שוקולד עד בשילוב (מנסה לא להסיט חלמונים). מקפלים בעדינות לבנים לתוך תערובת שוקולד בשלוש קבוצות, עד רק בשילוב ולא פסים של לבן להישאר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים הבלילה למחבת ואופים עד העוגה נפוחה, הקצוות מרגישים להגדיר, המרכז הוא jiggly להגדיר, והטמפרטורה במרכז קורא 66°, כ 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
העבר מחבת מתלה חוט מגניב 1 שעה. צמרמורת עד סט, על 3 שעות. הפעל סכין לאורך הקצה הפנימי של מחבת לשחרר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
בואו עוגה לבוא לטמפרטורת החדר כמעט לפני ההגשה, על 30 דקות (ראה הערה).