קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה

עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה
עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1295 קלוריות. אם יש לך חמאה, שוקולד, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד לבן דובדבן, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), ו פירות מוס שוקולד דובדבן.

הוראות

1
מערבבים שוקולד בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר קערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
4
יוצקים שוקולד על נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית אופסט, להפיץ שוקולד בשכבה דקה על נייר לתוך 10x10 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
מקום גיליון שני של נייר שעווה מעל, לחיצה לשחרר את רוב בועות האוויר.
6
גליל נייר עד בחוזקה לתוך גליל 3/4 אינץ ' רחב צמרמורת עד להגדיר, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לעטוף בניילון ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מערבבים דובדבנים וריבות בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד משמר להמס תערובת מתחילה להתבשל. להפחית את החום בינוני ולהמשיך להתבשל עד דובדבנים מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים שקדים extract.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחממים תנור ל 350°f. קל מעיל 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. לעבד עוגיות שבורות, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד עד עוגיות טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להוסיף חמאה מומסת; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד incorporated. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתון למעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
3
אופים קרום עד המשרד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להעביר צלחת פאי למדף; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מניחים 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בינתיים, מערבבים 3/4 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
6
העברה לקערה גדולה. מערבבים בקרם 3/4 כוס. מקררים רק עד צונן אבל לא להגדיר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת שוקולד לבן צונן עד פסגות המשרד טופס. מקפלים דובדבנים קצוצים. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים תמצית שקדים וקמצוץ מלח וממשיכים להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיפים תערובת ביצה לבן לתערובת שוקולד לבן; מקפלים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
מוס שוקולד לבן כפית לתוך קרום מקורר, mounding במרכז. פרוש שברי שוקולד מריר משעווה-גליל נייר (שוקולד יפרוץ לחתיכות ארוכות ומעוקלות כאשר ייפתח נייר). סדר רסיסים דקורטיביים על גבי מוס. צמרמורת עד מוס מוגדר, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים עם קומפוט דובדבן חם.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי85דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץשוקולד מריר (לא יעלה על 61% קקאו), קצוץ255דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוסות קצוצות בצפיפות מגולענים דובדבנים טריים (אודות1/2 כוסות קצוצות בצפיפות מגולענים דובדבנים טריים (אודות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרריבת דובדבניםריבת דובדבנים10שרימפס וורידיםאפילו קל יותר: השתמש בקרום עוגיות שוקולד שנרכשאפילו קל יותר: השתמש בקרום עוגיות שוקולד שנרכש170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עוגיות וופל שוקולד (כ -25 וופלים), שבורים בגסותעוגיות וופל שוקולד (כ -25 וופלים), שבורים בגסות791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלבונים, טמפרטורת החדרחלבונים, טמפרטורת החדר2חתיכות טופי הית' ברג'לטין ללא טעםג'לטין ללא טעם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקה, מחולקתשמנת מתוקה, מחולקת1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץשוקולד לבן באיכות גבוהה (כגון Lindt או פרוג'ינה), קצוץ