עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1295 קלוריות. אם יש לך חמאה, שוקולד, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד לבן דובדבן, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), ו פירות מוס שוקולד דובדבן.
הוראות
1
מערבבים שוקולד בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מערבבים דובדבנים וריבות בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד משמר להמס תערובת מתחילה להתבשל. להפחית את החום בינוני ולהמשיך להתבשל עד דובדבנים מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים שקדים extract.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
ריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
1
מחממים תנור ל 350°f. קל מעיל 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. לעבד עוגיות שבורות, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד עד עוגיות טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להוסיף חמאה מומסת; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד incorporated. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתון למעלה של צלחת מוכנה.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת שוקולד לבן צונן עד פסגות המשרד טופס. מקפלים דובדבנים קצוצים. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד קצף.
מוסיפים תמצית שקדים וקמצוץ מלח וממשיכים להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
9
מוסיפים תערובת ביצה לבן לתערובת שוקולד לבן; מקפלים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
מוס שוקולד לבן כפית לתוך קרום מקורר, mounding במרכז. פרוש שברי שוקולד מריר משעווה-גליל נייר (שוקולד יפרוץ לחתיכות ארוכות ומעוקלות כאשר ייפתח נייר). סדר רסיסים דקורטיביים על גבי מוס. צמרמורת עד מוס מוגדר, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מריר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)