קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה

עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה
עוגת מוס שוקולד-דובדבן לבנה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 1295 קלוריות. אם יש לך חמאה, שוקולד, קצפת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 7 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת מוס שוקולד לבן דובדבן, אדום, לבן וכחול (מוס שוקולד לבן, ג'לי אוכמניות, קוקוס דקוויוז עם עוגיות אגוזי לוז), ו פירות מוס שוקולד דובדבן.

הוראות

1
מערבבים שוקולד בקערה מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
הסר קערה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מניחים גיליון נייר שעווה על משטח העבודה.
4
יוצקים שוקולד על נייר. עבודה במהירות באמצעות מרית אופסט, להפיץ שוקולד בשכבה דקה על נייר לתוך 10x10 אינץ ' מרובע.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
מקום גיליון שני של נייר שעווה מעל, לחיצה לשחרר את רוב בועות האוויר.
6
גליל נייר עד בחוזקה לתוך גליל 3/4 אינץ ' רחב צמרמורת עד להגדיר, על 2 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לעטוף בניילון ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מערבבים דובדבנים וריבות בסיר בינוני מעל חום בינוני גבוה עד משמר להמס תערובת מתחילה להתבשל. להפחית את החום בינוני ולהמשיך להתבשל עד דובדבנים מתחילים לרכך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. מערבבים שקדים extract.DO קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה. לחמם מעט לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1
מחממים תנור ל 350°f. קל מעיל 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם תרסיס nonstick. לעבד עוגיות שבורות, סוכר, קמצוץ של מלח במעבד עד עוגיות טחונים דק.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להוסיף חמאה מומסת; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך עד incorporated. לחץ בחוזקה ובאופן שווה על הצדדים התחתון למעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
3
אופים קרום עד המשרד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להעביר צלחת פאי למדף; מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מניחים 2 כפות מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מפזרים ג ' לטין מעל; לתת לעמוד עד מתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3
בינתיים, מערבבים 3/4 כוס שמנת ושוקולד לבן בסיר קטן על אש בינונית נמוכה עד השוקולד הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
4
הסר מהחום.
5
מוסיפים תערובת ג ' לטין; מערבבים עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
6
העברה לקערה גדולה. מערבבים בקרם 3/4 כוס. מקררים רק עד צונן אבל לא להגדיר, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת שוקולד לבן צונן עד פסגות המשרד טופס. מקפלים דובדבנים קצוצים. באמצעות מקצף יבש נקי, להכות חלבונים ביצה בקערה בינונית עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
מוסיפים תמצית שקדים וקמצוץ מלח וממשיכים להכות עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח בסוכר. להמשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים תערובת ביצה לבן לתערובת שוקולד לבן; מקפלים רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
10
מוס שוקולד לבן כפית לתוך קרום מקורר, mounding במרכז. פרוש שברי שוקולד מריר משעווה-גליל נייר (שוקולד יפרוץ לחתיכות ארוכות ומעוקלות כאשר ייפתח נייר). סדר רסיסים דקורטיביים על גבי מוס. צמרמורת עד מוס מוגדר, לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות עם כיפת עוגה ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
שוקולד מרירשוקולד מריר
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
11
חותכים עוגה לחתיכות ומגישים עם קומפוט דובדבן חם.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד