עוגת מוס שוקולד מריר
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו צנצנת רוטב שוקולד מריר, שוקולד מריר, שמנת מתוקה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוגת מוס שוקולד מריר, מריר מתוק אפייה # 6: מעולה, טבעוני מוסרי עוגת מוס שוקולד פריזאית, ו מוס שוקולד מריר-מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת אל חלד או זכוכית מצוננת גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את השמנת הכבדה עם רוטב השוקולד במהירות בינונית עד פסגות המשרד טופס.
מורחים על 1/2 כוס של קרם שוקולד מוקצף על מגש מלבני ארוך, כדי ליצור מלבן 3-by-10 אינץ'.&
באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ 1 כף של קרם שוקולד הנותרים על 35 ופלים שוקולד ולסדר אותם 5 ערימות. למעלה כל ערימה עם וופל שוקולד (יהיו לך 6 או 7 וופלים עזבו). מסדרים את ערימות וופל בצדדים שלהם קרוב ככל האפשר על קרם שוקולד על המגש. (ערימות וופל ישכבו לאורך על המגש.)
מורחים את כל אבל על 1/2 כוס של קרם שוקולד הנותרים בכל רחבי העוגה, תיקון כל ופלים כי להטות או להחליק.
לחץ על גיליון ארוך של פלסטיק לעטוף על העוגה, שטוח העליון הצדדים בעדינות. להכניס למקרר לפחות 8 שעות או עד 2 ימים. מקררים את שאר קרם השוקולד.
השליכו את עטיפת הפלסטיק והציפו את העוגה עם קרם השוקולד הנותר, החליקו את החלק העליון והצדדים.
חותכים לפרוסות, מנגבים את הסכין לאחר כל חתך.