עוגת מוס שוקולד משולשת
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 267 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-55 דקות. אם יש לכם ביצים, שוקולד חצי מתוק של בייקר, קרם קנודסן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת מוס שוקולד משולשת, עוגת מוס שוקולד משולשת, ו עוגת מוס שוקולד משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים סירופ שוקולד לתוך 12 כוס מחבת צינור מחורץ מרוסס עם ספריי בישול.
מקציפים תערובת עוגה, מים, שמן 3 ביצים בקערה גדולה עם מיקסר 2 דקות. או עד שיתמזג.
מוסיפים שמנת חמוצה; מערבבים היטב.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה נפרדת עם מיקסר עד מעורבב.
להוסיף ביצים שנותרו; לערבב היטב. תערובת בחלב מתאדה ושוקולד נמס; כפית בעדינות מעל הבלילה עוגה במחבת. כיסוי עם ריינולדס לעטוף רדיד אלומיניום מרוסס עם ספריי בישול, בצד מרוסס למטה.
מניחים מחבת צינור במחבת רדודה גדולה.
הוסף מספיק מים למחבת גדולה לבוא לפחות 2 אינץ ' בצד של מחבת צינור.
אופים 1 שעה 30 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה לגמרי במחבת. מקררים 2 שעות. הפוך עוגה על צלחת; הסר מחבת.
מגישים עוגה עם קצפת מגניב.