עוגת מועדון גן
אם יש לכם ציפוי מוקצף, שמן צמחי, תערובת פודינג פיסטוק מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו כריך מועדון בסגנון גן, עוגת גבינה Raspberry Ripple עבור Club עוגה חשאית, ו עוגת מועדון BLT (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 F (165 מעלות C) ולשמן את צלחת זכוכית 9 x 13 אינץ ' או מחבת.
בקערה גדולה, לשלב את תערובת העוגה ותערובת פודינג.
מוסיפים שמן, ביצים וסודה בטעם ליים. להתמזג טוב, ואז לערבב אגוזים.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 עד 45 דקות או עד השן לבחור מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי. אפשר עוגה להתקרר לחלוטין ואז כפור עם ציפוי אגודל ירוק.
ציפוי אגודל ירוק: מקציפים תערובת פודינג וחלב קר במשך 2 דקות. מערבבים ציפוי מוקצף עד מעורבב.
מורחים על עוגה ומקררים עד מוגש. טעם העוגה השתפר בקירור כמה שעות לפני ההגשה. הכי טוב אם יתקרר בין לילה!