עוגת מועדון גן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת הגן קלאב. מנה אחת מכילה 275 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתאים ל-15 מנות. תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תוספת מוקצפת, ביצים, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 יאמרו שהוא הגיע למקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מצוין של 25% . סנדוויץ' מועדון בסגנון גן , עוגת גבינה אדוות פטל למועדון עוגות חשאיות ועוגת מועדון BLT דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (325 מעלות צלזיוס) ומשמנים את תבנית האפייה או התבנית מזכוכית בגודל 9 x 13 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה ותערובת הפודינג.
מוסיפים שמן, ביצים וסודה בטעם ליים. מערבבים היטב, ואז מערבבים פנימה אגוזים.
אופים בחום של 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס) במשך 35 עד 45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. הניחו לעוגה להתקרר לחלוטין ואז הכפיאו עם ציפוי אגודל ירוק.
ציפוי אגודל ירוק: מקציפים תערובת פודינג וחלב קר במשך 2 דקות. מערבבים פנימה תוספת מוקצפת עד לקבלת תערובת אחידה.
מורחים על העוגה ומקררים עד להגשה. טעם העוגה השתפר בקירור כמה שעות לפני ההגשה. הכי טוב אם שומרים במקרר למשך הלילה!
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-34 דולר לבקבוק.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 הוא מחווה ללידתה של פרנסיקורטה ב-1961 - השנה שבה ייצר ברלוצ'י את היין המבעבע הראשון בשיטה הקלאסית הזו. הנוצץ המהנה והתוסס הזה מציע פרי הדר וסיומת פריכה ונקייה. תערובת: 85% שרדונה, 15% פינו נירו*התווית ל-Franciacorta '61 Extra Brut נמצאת בתהליך של שינוי. ייתכן שתקבל אחת משתי התוויות הללו המופיעות למעלה. לא ניתן לבקש תוויות ספציפיות.