עוגת מוקה
מתכון זה מ טעם הבית דורש תמצית ונילן, סודה לשתייה, סוכר חום וסוכר קונדיטורים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו עוגת שיש אגוזי לוז מוקה עם גנאש שמנת חמוצה מוקה, עוגת בונדט מוקה פאדג'עם זיגוג פאדג' מוקה, ו עוגת קופסת קרח מוקאן עם עוגת שוקולד סיבוב 2 עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה גדולה חמאת שמנת וסוכר חום עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב קמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם קפה ושמנת חמוצה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים 30-35 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלי תיל כדי להתקרר לחלוטין.
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד שהיא תפוחה. מקציפים פנימה את השוקולד, הקפה והווניל עד לקבלת תערובת אחידה. מקציפים בהדרגה סוכר של קונדיטורים.
מורחים בין שכבות מעל הדף ואת הצדדים של העוגה. מכסים ומקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.