עוגת מוקה לחה
עוגת מוקה לחה דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 63 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 16 מנות עם 200 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -9 גרם שומן כל אחת. 19 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, שוקולד, שוקולד וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח לא יקר. עם ציון של 33% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עוגת שוקולד לחה אהובה , עוגת גזר לחה ועוגת לימון לחה ונימוחה (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מסדרים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל-350 מעלות F. מרססים תבנית עוגה בגודל 9 על 13 אינץ' עם ספריי בישול ומניחים בצד.
מקציפים יחד קמחים, קקאו, מלח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בקערה בינונית, ולאחר מכן מנפים את החומרים דרך מסננת דקה.
בקערת ערבוב גדולה, טורפים יחד חמאה מומסת ושמן.
מוסיפים ביצים וחלבונים ומקציפים לשילוב. מקפלים פנימה יוגורט, וניל, סוכר ואבקת אספרסו מומס. ממיסים את השוקולד במיקרוגל למשך 90 שניות או על סיר כפול. מקפלים שוקולד לבלילה.
מוסיפים בהדרגה חומרים יבשים מנופים ומערבבים רק עד שהם נטמעים; לא לנצח.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים 25 עד 30 דקות, עד שהעוגה תפחה יפה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי. מצננים לחלוטין.
מערבבים את כל החומרים בקערה ומקציפים במיקסר ידני חשמלי עד שהם רכים וקרמי.
מורחים ציפוי באופן שווה על העוגה וחותכים לריבועים. מגררים דק ריבוע אחד קטן של שוקולד.
מפזרים את שבבי השוקולד על העוגה.