עוגת מזון מלאך
עוגת מזון מלאכים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 226 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך תמצית שקדים, קמח עוגה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת מזון מלאך, עוגת מזון מלאך, ו עוגת מזון מלאך (מתכונים דומים).
הוראות
כ-30 דקות לפני הכנת העוגה, מניחים מפריד ביצים מעל קערה קטנה. לפצח כל ביצה על מפריד הביצים להפריד את הלבנים מן החלמון. (שמור את החלמונים למתכון אחר.)
להעביר חלבונים ביצה כוס מדידה 2 כוס עד שיש 1 1/2 כוסות של חלבונים ביצה.
מניחים את החלבונים בקערה גדולה ונקייה, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 30 דקות.*
הזז את מתלה התנור למיקום הנמוך ביותר; הסר מתלה תנור אחר.
מחממים את התנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים את אבקת הסוכר והקמח; להפריש.
מוסיפים את הקרם של טרטר לחלבונים הביצה; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד תערובת נראה קצף. במהירות גבוהה, להכות את הסוכר מגורען, 2 כפות בכל פעם; להוסיף את וניל, תמצית שקדים ומלח עם תוספת אחרונה של סוכר. המשיכו להכות עד שהקצפת תהיה נוקשה ומבריקה. אל תפרזי.
מפזרים את תערובת אבקת הסוכר-קמח, 1/4 כוס בכל פעם, על מרנג; כדי לקפל, להשתמש מרית גומי לחתוך אנכית דרך הבלילה, ואז להחליק את המרית על פני החלק התחתון של הקערה מעלה בצד רק עד תערובת קמח סוכר נעלם. כאשר כל תערובת קמח הסוכר כבר מקופל, כפית את הבלילה לתוך ungreased 10x4 אינץ ' אנג ' ל מזון (צינור) עוגה פאן. באמצעות מרית מתכת או סכין, לחתוך בעדינות דרך הבלילה, מתפשט הבלילה בעדינות על הצד של המחבת והצינור, כדי לשבור כיסי אוויר גדולים.
אופים 30 עד 35 דקות או עד סדקים בעוגה להרגיש יבש מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מיד להפוך את המחבת במהופך על משפך או בקבוק עמיד בחום.
בואו עוגה לתלות על 2 שעות או עד מגניב לחלוטין.
הסר מחבת משפך. לשחרר את העוגה על ידי הפעלת סכין או מרית מתכת ארוכה בין העוגה בצד של מחבת.
מניחים צלחת הגשה במהופך על מחבת; הופכים צלחת ומחברים יחד ולהסיר מחבת. (אם מחבת יש תחתית נשלפת, להסיר את הצד של מחבת, ולאחר מכן בזהירות להפעיל סכין או מרית מתכת ארוכה בין עוגה ותחתית מחבת. הסר בזהירות את התחתית. כדי לחתוך עוגה, השתמש בסכין משוננת ארוכה בתנועת ניסור, או השתמש בסכין חשמלית.