קושימומחה
מוכן ב17 שעות
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מחסנית מיושנת

עוגת מחסנית מיושנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ערימה מיושנת. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 700 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מלח, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 9 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 17 שעות מתכונים דומים: עוגת מחסנית מיושנת, ערימת עוגות קונפטי, ו עוגת מחסנית תות.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה. הפוך היטב במרכז התערובת ויוצקים את הביצים, תמצית וניל וחמאה. באמצעות האצבעות, לערבב היטב, עד בצק מוצק נוצר. לעטוף במגבת תה נקי וצינה במקרר 8 עד 12 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). הפוך צלחת אפייה עגולה 9 אינץ ' במהופך, ומשמן קלות את פני השטח.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
צבטו חלק מהבצק והתגלגלו למעגל 9 אינץ 'בעובי של 1/3 אינץ'. המשך תהליך זה עם כל הבצק, מה שהופך 5 עד 7 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
אופים כל שכבה בנפרד בתנור שחומם מראש 8 דקות, או עד חום קל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מניחים את הפרי היבש מספיק מים כדי לכסות. מבשלים עד רך להפיץ, אבל לא נוזל, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מסננים את הפרי היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
7
מערבבים בקינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
ערם את השכבות, הפצת חלקים שווים של תערובת הפרי בין כל שכבה על גבי השכבה הסופית. צ ' יל במקרר 8 עד 12 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות