עוגת מלאך דלעת
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא חלב לקופסת המתכונים שלך, עוגת מלאך דלעת עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-12 מנות. לקינוח הזה יש 171 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -0 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו קמח עוגה, תמצית וניל, סוכר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 23% , המנה הזו גרועה למדי. נסו עוגת מלאך דלעת מזון , עוגת מלאך דלעת שכבות ועוגת מלאכי דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
נותנים לחלבונים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מנפים את הקמח, 1 כוס סוכר, קינמון ואגוז מוסקט יחד פעמיים; לְהַפְרִישׁ.
בקערה גדולה מקציפים את החלבונים, קרם הטרטר, הווניל והמלח במהירות בינונית עד שנוצרים פסגות רכות. מקציפים בהדרגה את יתרת הסוכר, בערך 1 כף בכל פעם, בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות מבריקות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים פנימה בהדרגה את תערובת הקמח, כ-1/2 כוס בכל פעם. מקפלים פנימה דלעת.
כף בעדינות לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
חותכים את הבלילה בעזרת סכין כדי להסיר את כיסי האוויר.
אופים על רשת התנור הנמוכה ביותר ב-350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להשחמה קלה וכל החלק העליון נראה יבש. הפוך מיד מחבת; מצננים לחלוטין, כשעה.
הפעילו סכין מסביב לדפנות ומרכז הצינור של המחבת.
מפזרים את החלק העליון של העוגה בסוכר של קונדיטורים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
ניתן לשלב את הקינוח עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "