קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מלך מרדי גרא מהירה

עוגת מלך מרדי גרא מהירה
מתכונים דומים: עוגת מלך מרדי גרא מהירה, עוגות עוגת מרדי גרא המלך: מתאים למלך ומלכה, ו עוגת מרדי גרא המלך.

הוראות

1
מערבבים 2 1/2 כוסות קמח ושמרים בקערת ערבוב של מערבל לעמוד, באמצעות מצורף ההנעה, על נמוך במשך כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2
מחממים חלב, סוכר ומלח בסיר קטן על חום בינוני עד שהסוכר מומס והחלב הוא בין 49° ל130.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
עם מיקסר על נמוך, יוצקים נוזלים ומערבבים עד incorporated.
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
4
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. המשך לערבב עד צורות בצק מדובלל. תנקו את המשוט ותעברו לוו בצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ביצהביצה
5
מערבבים את הקמח 1 כוס הנותרים קצת בכל פעם, הוספת פחות או יותר קמח לפי הצורך כדי להפוך את הבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
מוסיפים את החמאה הריכה, חתיכה בכל פעם, ללוש עד שכל פיסת חמאה נספגת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
7
ללוש במשך שמונה דקות על נמוך. הבצק צריך לנקות לחלוטין את הצדדים של הקערה. אם זה דביק מדי, להוסיף קמח נוסף 1 כף בכל פעם, ערבוב ביסודיות לפני קביעת אם יותר קמח יש צורך. אם הבצק נראה יבש מדי, שפריץ עם מים מבקבוק ספריי כמה פעמים, ערבוב ביסודיות לפני קביעת אם יותר מים יש צורך. כל 2 דקות, לעצור את המכונה, לגרד את הבצק מהקרס, ולאחר מכן להמשיך ללוש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש כמה פעמים ביד כדי להיות בטוח שזה חלק וגמיש. ליצור את הבצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
9
מניחים בצק לקערה משומנת. הפעל פעם משטח משומן כל כך הוא על גבי. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
10
בעוד הבצק מצמרר, לעשות מילוי קינמון. בקערה קטנה, לשלב את הסוכר החום וקינמון הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
סוכר חוםסוכר חום
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מערבבים חמאה עם תערובת קינמון ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
12
מגלגלים את הבצק הצונן לתוך מלבן 10 x 20 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
13
מורחים את המילוי על מחצית הצד הארוך של הבצק. מקפלים את הבצק לשניים מכסה את המילוי. ללטף בצק למטה בחוזקה כך הבצק יישאר יחד.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
14
חותכים בצק לשלוש רצועות ארוכות. לחץ על צמרות הרצועות יחד וצמה את הרצועות. לחץ על הקצוות יחד בתחתית. בעדינות למתוח את הצמה כך שהוא מודד 20 אינץ ' שוב. לעצב אותו למעגל / אליפסה ולחץ על הקצוות יחד.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
15
מעבירים את הטבעת לקלף מרופד או משומן תבנית אפייה. מכסים את הבצק בניילון נצמד ונותנים לו לעלות עד הוכפל, כ 1 שעה. בעוד הבצק עולה, מחממים את התנור ל 350º.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
16
אופים את העוגה עד שהוא חום זהוב, 20-35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
17
הסר מהתנור ולתת מגניב 10 דקות על תבנית אפייה ולאחר מכן למקם אותו על מתלה קירור להתקרר לחלוטין לפני הדובדבן. כדי להסתיר את התינוק בעוגה, אם תרצה, לעשות חריץ קטן בתחתית העוגה ולשים את התינוק פלסטיק מיניאטורי לאחר העוגה התקררה.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
18
הדובדבן: בקערה קטנה, מערבבים אבקת סוכר, חלב ווניל עד חלקה (להוסיף חלב נוסף אם התערובת עבה מדי או אבקת סוכר אם רזה מדי).
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
ציפויציפוי
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
19
ציפוי כפית מעל העוגה. מיד מפזרים על סוכר צבעוני, לסירוגין בין שלושת הצבעים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר לקשטסוכר לקשט
ציפויציפוי