קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מנגו עם קרום קוקוס

עוגת מנגו עם קרום קוקוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מנגו טארט עם קרום קוקוס. מנה אחת מכילה 263 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, ג'לטין ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ברים מוס קוקוס שמנת מנגו עם קרום לחם קצר קוקוס, מנגו-עוגת אננס עם אגוז מקדמיה, ו עוגת לימון עם קרום קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מורחים קוקוס בשכבה זוגית בצלחת עוגה וטוסט באמצע התנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 10 עד 12 דקות. (להשאיר את התנור על אפיית קרום.) קוקוס מגניב לטמפרטורת החדר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
דופק יחד קמח, קוקוס, חמאה, ממתקים סוכר, ומלח במעבד מזון עד הבצק רק מתחיל ליצור כדור. לחץ על הבצק על החלק התחתון ועל הצד של מחבת טארט עם אצבעות מקומטות, ואז להקפיא עד המשרד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
אופים במחבת על תבנית אפייה באמצע התנור עד הזהב, כ 25 דקות, ואז מגניב לחלוטין במחבת על מדף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
פירה קצוץ מנגו (2 1/2 כוסות) עם סוכר, מיץ ליים, וקורט של מלח במעבד מזון עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס פירה בקערה חסינת חום ולתת לעמוד כדי לרכך 1 דקה. הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד ג ' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר קערה מחום ומערבבים בפרה שנותר.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
Beat שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד שהוא פשוט מחזיק פסגות נוקשות, ואז לקפל פירה. קערה עם מילוי קערה גדולה יותר של קרח ומים קרים וקור, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
הסר בצד של מחבת טארט כף מילוי לתוך הקרום, החלקה למעלה. צ ' יל, מכוסה באופן רופף, עד מילוי מוגדר, לפחות 8 שעות. לפני ההגשה, בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות אבל לא יותר מ 30, ואז לפזר מנגו חתוך מעל גבי טארט, משאיר גבול 2 אינץ ' סביב קצה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים