עוגת מסיבת השוקולד של קתי
עוגת מסיבת השוקולד של קתי דורשת 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-16 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, אספרסו מיידי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת שוקולד צ'יפס של קתי, עוגת הקפה הכתומה של קתי, ו עוגת מסיבת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים ואספרסו בקערה. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה גדולה.
מערבבים תערובת אספרסו, חלב חמאה, תחליף ביצה, שמן ווניל; מוסיפים לתערובת סוכר, מכים במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב היטב (הבלילה תהיה דקה).
יוצקים את הבלילה לתוך 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות מצופות בתרסיס אפייה.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. שכבות מגניב מחבתות 10 דקות, ולהסיר מחבתות. שכבות מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם ציפוי כוס 1 מוקצף, העליון עם שכבת עוגה אחרת.
ממרח שנותר ציפוי קצפת על גבי עוגה. סדר תותים על גבי עוגה. חנות העוגה מכוסה באופן רופף במקרר.