עוגת מקפיא מנגו
מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו גבינת מסקרפונה, שעועית וניל, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'רסנאפ-מנגו מקפיא, עוגת מנגו ללא ביצים טוטי פרוטי - עוגת מנגו טבעונית-עוגת מנגו ללא ביצים, ו עוגת מקרר.
הוראות
שלב ג ' לטין, הל, ו 1/4 כוס מים בקערה קטנה ולאפשר לרכך, על 5 דקות. מיקרוגל 45 שניות ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 7 דקות.
בינתיים, דופק 1 כוס מנגו חתוך לקוביות, 1/4 כוס סוכר, ומיץ ליים במעבד מזון עד puréed לחלוטין. שמור.
מערבבים הנותרים 1 כוס סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, על 5 דקות.
בעוד סירופ רותח, עם מיקסר חשמלי מצויד מצורף whisk, חלבון ביצה שוט, זרעי שעועית וניל, ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, כ 2 דקות.
כאשר סירופ מגיע לטמפרטורה, עם מערבל פועל במהירות בינונית גבוהה, לאט ובזהירות לשפוך לתוך חלבונים ביצה. לנצח עד מחוץ לקערה הוא מגניב למגע הלבן הם עבים ומבריק, על 7 דקות.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומכים רק כדי לשלב.
להקציף מסקרפונה, חלב מרוכז ממותק ותערובת מנגו מחית יחד בקערה גדולה.
מערבבים ב 1/3 של מרנג. עם מרית גומי, לקפל הנותרים מרנג. מקפלים הנותרים 2 כוסות מנגו.
להרכיב: שורה תחתונה של 9 אינץ ' מחבת springform עם נייר קלף עגול. שמור 24 של ladyfingers למראה הטוב ביותר, עם סכין משונן, לחתוך בעדינות כל 3 1/4 אינץ ' ארוך. לשבור 20 עוגיות שנותרו לחתיכות 1/2 אינץ'.
מכסים את תחתית המחבת עם חצי חתיכות העוגיה. לגרד חצי תערובת מנגו (כ 4 1/2 כוסות) למחבת על עוגיות. עם מרית גומי, פרוש על עוגיות, משאיר פער 1 אינץ ' בין תערובת וקצה של מחבת. הכנס את 24 אצבעות הנשים לתוך המרווח בצורה אנכית; זה יעזור להם לעמוד זקוף. לאחר סיום, מורחים את מילוי המנגו כל הדרך כדי לגעת בעוגיות.
מילוי עליון עם המחצית הנותרת של חתיכות עוגיות, לחיצה בעדינות עם קצות האצבעות.
מורחים מחצית הנותרים של תערובת מנגו על עוגיות, החלקה למעלה.
לקלף מנגו ולהשליך את העור. מקלפים בשר מנגו לרצועות דקות ומניחים בקערה. לזרוק עם מיץ ליים, ולאחר מכן, לעטוף רצועות לתוך לחמניות כמו פרח ולסדר על גבי עוגה.
מכסים בחופשיות בניילון נצמד ומקררים עד סט, לפחות 4 שעות.
לשחרר את העוגה מעובש springform, עוזב אותו על קלף עגול, להחליק בעדינות על צלחת הגשה או דוכן עוגה. פרוסה ומגישים צונן.