פאי מקרר דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 735 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לכם בייקון, אספרגוס לבן וסלמון, קרום עוגה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 37%. נסו לחמניות מקרר, פאי תפוז למקרר, ו מקרר עוגת לימונדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת נירוסטה לא מגיבה, משלבים את השמנת או חצי וחצי ואת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
להקציף עד בשילוב ביסודיות.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מוסיף את המלח ואת אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
מלח
4
להקציף לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. באופן שווה להפיץ את סתימות העוגה בקרום העוגה. אין למלא את הקרום עם חומרי המילוי. אל תשפוך יותר מדי רויאל לתוך הקרום. הביצים יתרחבו עם הבישול.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים את העוגה עד שהוא מוצק למגע כמו ג ' לי סט, על 45 דקות. לקרר את העוגה לפחות 15 דקות לפני חיתוך.