עוגת מרדי גרא
אם יש לך טעם חמאה, וניל ברור, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 15%. נסו עוגת מרדי גרא עם עניבה בצבע, עוגת מרדי גרא המלך, ו עוגת מרדי גרא המלך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350°F (325°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). ריסוס תחתית וצדדים של מחבת סגלגל 16 אינץ 'ומחבת סגלגל 13 אינץ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
הפוך את הבלילה על הקופסה, באמצעות מים, שמן וביצים. מחלקים את הבלילה בין מחבתות.
אופים לפחות 45 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי וקפיצות עוגה בחזרה כאשר נגע קלות במרכז. מגניב 10 דקות. הפעל סכין סביב הצד של מחבתות כדי לשחרר עוגות; להסיר מחבתות מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים את כל המרכיבים בציפוי עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. הכה באבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, אל שאר החומרים עד התפשטות עקביות. אל תכה יותר מדי. מערבבים בצבע המזון הרצוי.
על צלחת הגשה, במקום עוגת 16 אינץ', מעוגל בצד למטה.
מורחים עם קצת ציפוי. למעלה עם עוגה שנייה, מעוגל צד למעלה. כפור בצד העליון של עוגה עם הנותרים ציפוי.
צייר על המסכה. השתמשתי בדף צביעה עבור קווי המתאר שלי ומילא אותו עם נקודות קטנות, השתמשתי קצה # 6 עגול או שאתה יכול לעשות כוכבים. הוספתי את הגבול באמצעות סיבוב # 10 קצה.