עוגת מרנג חמאת בוטנים
צריך קינוח נטול לקטוז וצמחוני? עוגת מרנג חמאת בוטנים יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לך תמצית vanillan, חמאת בוטנים, קרום פאי unbaked, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, צנצנות חמאת בוטנים קלות ללא אפייה, ומסגיר, ו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו 9 אינץ מחבת עוגה עם קרום עוגה מוכן.
מקציפים את הסוכר של ממתקים וחמאת בוטנים יחד בקערה עם מיקסר חשמלי עד חלקה.
מורחים תערובת חמאת בוטנים לתוך קרום עוגה מוכן.
לטאטא מים, קורנפלור, ו 1 כף סוכר לבן יחד בסיר; להביא לרתיחה במשך 15 שניות, ערבוב כל הזמן.
הסר סיר מחום לכסות עם מכסה.
מקציפים חלבוני ביצה בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות רכות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור תלוליות רכות ולא שיא חד.
מקציפים קרם של טרטר ווניל לחלבונים. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר לבן, ממשיך להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או להקציף ישר למעלה: החלבונים ביצה תיצור פסגות חדות.
מקציפים תערובת קורנפלור לתוך תערובת ביצה לבן במהירות הנמוכה ביותר, 1 כף בכל פעם. הגבירו את המהירות לחלבונים בינוניים והכו במשך 10 שניות ליצירת מרנג.
מורחים מרנג על תערובת חמאת בוטנים לקצוות של קרום העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד פסגות מרנג הם זהובים, 10 עד 15 דקות.