עוגת מרנג ליים היא ... צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, בתוספת 3 כפות סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 18%. נסו עוגת מרנג ליים, עוגת לימון מרנג טארט, ו עוגת מרנג ליים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח, 3 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
קערה
3
מוסיפים את החמאה ואת קריסקו ואת הדופק בערך 10 פעמים עד החמאה הוא חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קריסקו
4
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
בצק
עוטף
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מרדדים את הבצק ומתאימים למחבת טארט 9 אינץ ' עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבת או שהוא יתכווץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארט
מחבת
7
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של המחבת. קו פגז טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותו עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
חמאה
אורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
8
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
הסר את השעועית ואת לסכל לדקור את החלק התחתון של הקליפה בכל רחבי עם מזלג כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
10
אופים עוד 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
עבור מרנג, מקציפים את החלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ו 1/4 כפית מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד קצף. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר לנצח עד מרנג הוא עבה ומבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
מקציף
קערה
13
מיד להפיץ את מילוי סיד פגז טארט מקורר צינור מרנג על זה עם קצה כוכב גדול. הקפד מרנג מכסה את כל החלק העליון נוגע הקצוות של הקליפה, כדי למנוע ממנו מתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ליים
14
אופים במשך 3 עד 5 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך 1 דקה. במהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ומלח. אל תדאג, זה ייראה מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
גרידת ליים
חמאה
קרם
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
16
יוצקים את התערובת לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 6 עד 8 דקות, עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
17
להקציף במהירות כאשר הוא מתחיל להתעבות ולבשל על אש נמוכה במשך דקה או שתיים, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לו לרתוח! זה יהיה 175 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.