קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת מרנג ליים

עוגת מרנג ליים
עוגת מרנג ליים היא ... צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 514 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, בתוספת 3 כפות סוכר, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 18%. נסו עוגת מרנג ליים, עוגת לימון מרנג טארט, ו עוגת מרנג ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הקמח, 3 כפות של הסוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה ומניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שים את תערובת הקמח בקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
3
מוסיפים את החמאה ואת קריסקו ואת הדופק בערך 10 פעמים עד החמאה הוא חתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קריסקוקריסקו
4
מוסיפים את מי הקרח ומעבדים עד שהבצק מתאחד. לזרוק על לוח משוריין היטב טופס לתוך דיסק. לעטוף בניילון וצינה לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
עוטףעוטף
5
בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מרדדים את הבצק ומתאימים למחבת טארט 9 אינץ ' עם צדדים נשלפים. אין למתוח את הבצק בעת הצבת אותו במחבת או שהוא יתכווץ במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
מחבתמחבת
7
חותכים את העודף על ידי גלגול הסיכה על פני החלק העליון של המחבת. קו פגז טארט עם חתיכת נייר אלומיניום חמאה, צד חמאה למטה, ולמלא אותו עם שעועית יבשה או אורז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
חמאהחמאה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
8
אופים במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר את השעועית ואת לסכל לדקור את החלק התחתון של הקליפה בכל רחבי עם מזלג כדי לאפשר את האדים לברוח.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
10
אופים עוד 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה. להפריש להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
להעלות את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
עבור מרנג, מקציפים את החלבונים ביצה, שמנת של טרטר, ו 1/4 כפית מלח בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk במהירות גבוהה עד קצף. עם המיקסר עדיין פועל, לאט להוסיף את הנותרים 1/2 כוס סוכר לנצח עד מרנג הוא עבה ומבריק, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
בלנדרבלנדר
מקציףמקציף
קערהקערה
13
מיד להפיץ את מילוי סיד פגז טארט מקורר צינור מרנג על זה עם קצה כוכב גדול. הקפד מרנג מכסה את כל החלק העליון נוגע הקצוות של הקליפה, כדי למנוע ממנו מתכווץ.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
לייםליים
14
אופים במשך 3 עד 5 דקות, עד מרנג הוא השחמה קלות. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
קרם חמאה וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה במשך 1 דקה. במהירות נמוכה, מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את גרידת הלימון, מיץ לימון ומלח. אל תדאג, זה ייראה מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
16
יוצקים את התערובת לסיר קטן ומבשלים על אש בינונית נמוכה במשך 6 עד 8 דקות, עד עבה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ.
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
17
להקציף במהירות כאשר הוא מתחיל להתעבות ולבשל על אש נמוכה במשך דקה או שתיים, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לו לרתוח! זה יהיה 175 מעלות F על מדחום קריאה מיידית.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מדחום מטבחמדחום מטבח
18
יוצקים לתוך קערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה